To je to što me zanima!

Ismijali nogometašice: Prašinu podigla kontroverzna reklama

U ZDF-ovoj najavi za Europsko nogometno prvenstvo za žene nogometašica šutira prljavu loptu u mašinu za pranje rublja. Mnogi su reklamu proglasili šovinističkom
Vidi originalni članak

Europsko nogometno prvenstvo za žene u Švedskoj počelo je prije tri dana, no veliku pažnju medija nije privuklo zbog igara, već zbog skandala, koji se dogodio u Njemačkoj.

Njemačka javna televizija ZDF emitirala je najavnu reklamu za Euro, a u zemlji je podigao mnogo prašine zbog kontroverznog sadržaja. U spotu se vidi nogometašica, koja šutira prljavu loptu u mašinu za pranje rublja nakon čega ju pali i sjeda na nju uz poruku: 'Čista lopta u Švedskoj'.

Mnogi su video uradak proglasili šovinističkim jer vrijeđa žene i nogometašice, no tvorci reklame odbili su ju povući s malih ekrana.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • nevertikala 13.07.2013.

    promjenili su reklamu malo. sad nakon sto cura zapuca loptu u masinu i ukljuci je, pojavi se polugol muskarac koji pegla njen dres i dize palac gore.

  • poglavica dugi nos 13.07.2013.

    kak mi te feministice idu na živce. zašto ne gledaju na način da ni ronaldo nebi pogodio u tako mali bubanj. prave problem tamo gdje ga nema

  • GambaOsaka 13.07.2013.

    Apostoli !!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare