To je to što me zanima!

Ismijavanje ili realnost: Porto kao da igra protiv niželigaša

Svjetske kladionice postavile su koeficijente, a na uloženih npr. 10 kuna na Porto, ako slave, dobit ćete 10 kuna i 66 lipa. Tečaj na portugalsku momčad iznosi 1,12
Vidi originalni članak

Za osam dana Dinamo igra novu utakmicu Lige prvaka, u 4. kolu gostuje kod Porta. Ako se odlučite kladiti na favorita, onda gotovo da i nećete zaraditi.

Naime, svjetske kladionice postavile su koeficijente, a na uloženih npr. 10 kuna na portugalsku momčad, ako pobijede, dobit ćete 10 kuna i 66 lipa. Tečaj na Porto iznosi samo 1,12.

Je li to realnost ili ismijavanje i podcjenjivanje 'modrih'?

Činjenica je da su bili najgora momčad prošle sezone u natjecanju, a i ove su. Jedini su bez osvojenog boda i zabijenog gola. 

No, Porto je već osigurao drugi krug pa možda neće igrati u najjačem sastavu, a k tome treba se sjetiti utakmice u Zagrebu. Dinamovci su do gola Kelave igrali sasvim solidno, a drugi gol primili su u 92. minuti.

Nema sumnje kako je Porto puno bolji, ali dugo u Ligi prvaka nije bilo ovako malog koeficijenta. 

Portugalski prvak u subotu igra Kup utakmicu kod Nacionala, 14. momčadi (od 16) tamošnje lige, a koeficijent je puno veći, iznosi 1,40. 

Vjerujemo kako je Dinamo ipak bolji od te momčadi...

Idi na 24sata

Komentari 68

  • biberrr 19.11.2012.

    Tu se kladi na hendikep sa 3 razlike,to je zicer. Porto će igrati sa drugom momčadi,a oni će se boriti da se dokažu i težak poraz je neizbježan.

  • hajduk11 16.11.2012.

    Kako četvrto kada igraju peto kolo Lige prvaka.

  • RockeLnino 13.11.2012.

    Pa jašta nego je niželigaš. A za Porto je osmoligaš. Pardon

Komentiraj...
Vidi sve komentare