To je to što me zanima!

Isner jednim breakom Novaka zaustavio da ispiše povijest

Prvi tenisač svijeta Novak Đoković neće, bar ove godine, imat u kolekciji sve turnire iz Masters serije nakon što je u četvrtfinalu Cincinnatija izgubio od Johna Isnera
Vidi originalni članak

Prvom tenisaču svijeta samo je ATP u Cincinnatiju nedostajao da bi imao u kolekciji osvojene sve turnire iz Masters serije što još nikome nije pošlo za reketom.

A za taj podvig trebat će se strpiti godinu dana nakon što je u četvrtfinalu turnira iznenađenje priredio Amerikanac John Isner. 208 centimetara visok tenisač zaustavio je Srbina nakon dva sata i 24 minute igre sa 7-6(5), 3-6, 7-5.

Isner je do druge pobjede u petom međusobnom meču došao sa samo jednim osvojenim breakom i tako nanio nove frustracije Đokoviću, koji je prethodno gubio u četiri finala Cincinnatija.

Amerikanac će u polufinalu igrati protiv Argentinca Juana Martina del Potra koji je dobio Rusa Dmitrija Tursunova 6-4, 3-6, 6-1.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • rijeka36 17.08.2013.

    Za Djoleta kazu da je fair-play Sportas ! ! ! Tko je u pravu a tko u krivu ? Jedni kazu da je dobar sportas a drugi kazu suprotno ! ! !

  • MadMac 17.08.2013.

    Dobar je, stvarno je ali je pič.. Čim nije publika na njegovoj strani odmah ih vrijeđa, a čim krene gubit počinje glumit ozljedu... Federer je za mene najbolji, nažalost ostario je!!

  • SKY1 17.08.2013.

    Žalosno je da su neki još zatucani ratom. Shvatite da nisu svi Srbi isti kao ni Hrvati! Što se tiče Đokovića odličan je, i to govorim kao fan Federera!

Komentiraj...
Vidi sve komentare