To je to što me zanima!

Hajduk je pucao ćorke: Blijeda predstava i poraz od Stokea...

Nogometaši Hajduka izgubili su u prvoj utakmici 3. pretkola Europske lige od Stoke Cityja 1-0. Jedini gol na utakmici zabio je Walters u 3. minuti. Hajduk je igrao loše
Vidi originalni članak

Najvažnije je ne primiti rano gol. Kad bismo sačuvali našu mrežu prvih 20-ak minuta, dodatni pritisak s tribina bi pao na njih, rekao je napadač Hajduka Ante Vukušić uoči utakmice protiv Stokea.

Englezi su zabili u 3. minuti. Vejić i Maloča ostavili su Waltersa samog na pet metara. Ovome nije bilo teško zabiti glavom za vodstvo. Hajduk je izgledao blijedo. Rijetki su bili trenuci kad su igrači Krasimira Balakova u prvih 45 minuta prešli na polovicu Stokea.

- Spremni smo se potući ako treba - najavio je Mario Brkljača. 

No od tuče ni "t", kao niti od igre. Niti jednu šansu nije stvorio Hajduk i mogu Splićani biti sretni s porazom od samo jednog gola. Jer Stoke je opasno prijetio u prvom dijelu. 

U drugom je Hajduk malo primirio stanje na terenu, ne toliko zaslugom bolje igre već se Stoke ispuhao nakon silnih napada u prvom dijelu. Loše je to izgledalo, jako loše. Nepovezano i bez šanse da zabiju gol koji bi im puno značio u uzvratu.

No nije bez veze Stoke jurišao po drugi gol. Znaju dobro igrači engleske momčadi kakva ih atmosfera očekuje na Poljudu. A znaju da ih očekuje i potpuno drugačiji Hajduk. Rezultat od 1-0 solidan je za uzvrat, može se to stići. Stoke je u drugom dijelu pokazao da nije nešto posebno, a uz podršku svojih navijača Hajduk će pokušati za sedam dana iz sedmog pokušaja proći engleski klub u Europi.

Ružne slike u poluvremenu

Nacističkim gestikulacijama i vrijeđanjem obračunavali su se maloborojni navijači Hajduka s navijačima Stoke Cityja. Na sreću nije došlo do sukoba. Hajdukovi navijači pred kraj utakmice zapalili su i nekoliko baklji što zasigurno neće promaknuti kontrolorima Uefe i Hajduk će vjerojatno dobiti još jednu "čestitku" na svoju adresu.

Idi na 24sata

Komentari 262

  • cobervu 31.07.2011.

    a koje corke kad uopste nisu ni pucali

  • UzmiMeHr 30.07.2011.

    Hajduk može proći Stoke, samo tribaju shvatiti sami da je taj Stoke nikakva ekipa i odigrati s njima muški i bez ikakvog respekta. Ako tako uđu u uzvrat nabit će ih sa 3 gola razlike.

  • Ivica PakaRimac 30.07.2011.

    sve su stoke u hajduku i preveranti igrajte balate kada neznate nogometa

Komentiraj...
Vidi sve komentare