To je to što me zanima!

Ispitali Riberya i Benzemu, prijeti im 3 godine zatvora

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Budu li Ribery i Benzema optuženi za poticanje maloljetnice na seks i plaćanje za uslugu, mogla bi ih snaći zatvorska kazna u trajanju od tri god.
Vidi originalni članak

Francuska je policija u Parizu ispitala francuske nogometne reprezentativce Francka Riberyja i Karima Benzemu zbog korištenja usluga maloljetne prostitutke. Nogometaši su se odazvali na obavijesni razgovor na zahtjev istražnog suca, kojeg zanima veza nogometaša i vlasnika noćnog kluba u Champs Elyseesu, koji im je navodno podvodio maloljetne prostitutke. Poznato je da se radi o danas 18-godišnjoj Marokanki Zahiji Dehar, koja je u vrijeme odnosa s dvojicom francuskih reprezentativaca imala 17 godina. Ona je svoj iskaz policiji dala već ranije ove godine. Budu li Ribery i Benzema optuženi za poticanje maloljetnice na seks i plaćanje za samu uslugu, mogla bi ih snaći zatvorska kazna u trajanju od tri godine te novčana kazna od 45.000 eura. Tako drakonska kazna zatvora zadesit će ih, međutim, samo u slučaju dokaže li tužitelj u procesu da su znali za  godine tad maloljetne prostitutke.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • BarçaCro 20.07.2010.

    da,sve se bojim da ce oni u zatvor...

  • brzi222 20.07.2010.

    da oni krivi,a ona nista

  • hhhhhh 20.07.2010.

    nekuzim za benzemu to se desilo prije 3 god. onda je imo 17 .....i on je bio maloljetnik ... :P

Komentiraj...
Vidi sve komentare