To je to što me zanima!

Srpkinju su napali kladioničari: Zbog pet eura neki mi žele rak!

U svom teniskom meču, Aleksandra Krunić je spasila četiri meč lopte protivnice, a na Facebooku ju je dočekao totalni cirkus. Razlog? Njena je pobjeda 'srušila' na kladionici dvojicu nesretnika...
Vidi originalni članak

Srpski tenis ovih dana okupira ne baš lijepa priča oko njihove tenisačice Aleksandre Krunić. Ona je u kvalifikacijama za Charlestone svladala Čehinju Malečkovu 3:6, 6:3, 7:6 (7-5), čime se probila u glavni turnir gdje ju čeka naša Mirjana Lučić-Baroni.

Međutim, pala je u fokus javnosti zbog same završnice trećeg seta. Spasila je četiri meč lopte protivnice, a na Facebooku ju je dočekao totalni cirkus.

Razlog? Kladionica.

- Uništit ću ti život kao što si ti uništila moj. J*bi se, duguješ mi četiri tisuće funti! - napisao joj je stanoviti Chris Beardall.

U priču se upliće i izvjesni Matthias Mayer uz salvu uvreda:

- Koliko ti je potrebno break lopti? J*ebi se, mafijaška k*rvo! Vrati se u Rusiju, sramoto! Ti si mafijaška k*uva - stoji u drugoj prijetnji.

U razgovoru za srpski B92 Aleksandra tvrdi kako ove poruke nisu zapravo ništa u usporedbi što inače dobiva na društvenim mrežama.

- Uglavnom su uvrede puno ružnije. Govore mi da umrem od raka, pa je ovo sve zapravo bilo blago. Sve ih tenisačice dobivaju jer ih ima puno na društvenim mrežama. Nije važno jesmo li pobijedile ili izgubile, ljudi koji se klade spremni su prijetiti zbog pet izgubljenih eura. Nekada se lijepo nasmijemo na sve, nekad baš i ne - rekla je tenisačica.
 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • stbbb 04.04.2017.

    Sve se namista mogu kako oce i sta oce milijun solucija iz kladionicarske ponude.

  • debelaberta 04.04.2017.

    ovo je dvostruki problem, to su poremećeni umovi koji stavljaju veilke novce na sportske susrete i onda napadaju i krive igrače, ali isto tako je veliki problem u tenisu jer se više ne može pogoditi 5 parova, toliko namještanja nema u niti jednom drugom sportu, a tko prati zna kakvi se čudni preokreti događaju u ženskom tenisu. trebalo bi se ozbiljno pozabaviti kladioničarskim prevarama na tenisu.

  • paminjo 04.04.2017.

    kakavi jadnici ovi kockari, nisu ni svjesni koliko su jadni!

Komentiraj...
Vidi sve komentare