To je to što me zanima!

Ispred kampa Zenita bomba sa zakačenom fotografijom Hulka!

Ispred ulaza u trening-kamp ruskog nogometnog kluba Zenita u četvrtak navečer su pronašli bombu! Uz nju stajala je fotografija Hulka koji je u Zenit došao iz Porta...
Vidi originalni članak

Torba iz koje su virile žice, ručna svjetiljka, baterija, posuda s benzinom, ljepljiva traka i fotografija brazilskog napadača Hulka uz poruku: "Hulk - no". To su pronašli ispred kampa ruskog nogometnog prvaka Zenita u četvrtak navečer. 

Policija je odmah izašla na teren i uklonila improviziranu eksplozivnu napravu. To se dogodilo samo nekoliko dana nakon pobune u momčadi Zenita. Igor Denisov izbačen je iz momčadi jer nije želio igrati dok ne dobije povišicu. 

Aleksandar Keržakov podržao je svog suigrača, a onda je on završio među rezervama. U međuvremenu je klub ipak pomilovao Keržakova, a od Denisova se očekuje isprika.

Igrači su se pobunili na visoke plaće pridošlica u klub, brazilskog napadača Hulka i belgijskog veznjaka Axela Witsela. Dvojac je dobio bogate ugovore za razliku od ostalih igrača i nastala je prava pobuna. A onda je došao i incident s bombom.

Hulk je u završnici prijelaznog roka došao iz Porta, a Witsel iz Benfice. Zenit je za njih ukupno platio oko 90 milijuna eura odštete.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • mersad_vukic 29.09.2012.

    dajte malom šikarovuću iz dinama da igra isti hulk ali bolje ide u loptu nogama

  • dabar01 29.09.2012.

    I na Poljudu sjekire...

  • conee 28.09.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare