To je to što me zanima!

Isti je ćaća! Pogledajte kako je Prkačin junior zabio za zlato...

Hrvatski izbornik Mile Karakaš zove minutu odmora i crta akciju za Roka Prkačina, koji u stilu svog oca, prima loptu leđima od koša i prolazi kraj španjolskog centra kao da ga nema te zabija za pobjedu
Vidi originalni članak

Utakmica se lomi, 67-67, tko će preuzeti odgovornost? A tko drugi?

Roko Prkačin uzima stvari u svoje ruke, prvo monstruozno zakucava za 69-67. Mislili smo da se nakon ovoga Španjolci neće vratiti, ali oni pogađaju tricu i vode 70-69.

Do kraja je ostalo samo pet sekundi.

Hrvatski izbornik Mile Karakaš zove minutu odmora i crta akciju za Roka Prkačina, koji u stilu svog oca, prima loptu leđima od koša i prolazi kraj španjolskog centra kao da ga nema te zabija za pobjedu.

POGLEDAJTE VIDEO

Hrvatski U16 košarkaši osvojili su europsko zlato pobijedivši Španjolce 71-70.

Roko Prkačin u finalu je imao 18 koševa i 10 skokota i proglašen je za MVP turnira.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Furest ZD 19.08.2018.

    Kakvo zakucavanje bomba!

  • Fighter for Justice 19.08.2018.

    Domoljublje im daje sigurnost i snagu! To se nije dogadjalo za vrijeme sdp vladavine,dal se tko pitao zašto?! Odgovor: Baš zbog Domoljublja Slično je bilo i 98' kada smo bili treči u nogometu... Zato svi oni koji su protiv domoljublja neka nestanu iz Hr. Da napomenem da nisam hdz-ovac...

  • cro_22 19.08.2018.

    Jel se ti na semaforu dodaju sekunde ili,jel vidim kod njihove trice je vrijeme zadnjih 5 sec,a kad mali nas zabija sekundaži je 6 do kraja, takodjer i u njihovim zadnjem napadu mi vrijeme ne stima??

Komentiraj...
Vidi sve komentare