To je to što me zanima!

Istok i zapad rasprodani, ostali paketi ulaznica za sjever i jug

Prvog dana prodaje paketa ulaznica za Ligu prvaka u razmaku od samo deset sati rasprodane su dvije najveće tribine. Prodaja se nastavlja danas od 12 do 22 sata
Vidi originalni članak

Kao što je bilo očekivano u srijedu je bila velika navala za pakete ulaznica Lige prvaka pred maksimirskim stadionom. U samo deset sati rasprodane su tribine istok i zapad!

Do 22 sati 7. rujna više nije bilo ulaznica za dvije najveće tribine, a prodaja se nastavlja danas s početkom u 12 sati do 22 sata.

U prodaji su ostale ulaznice za tribine sjever gore i dolje te jug.

Otvoreno će biti samo prodajno mjesto na Maksimirskoj ulici.

Cijene paketa ulaznica (sve cijene uključuju PDV):

Tribina Sjever Dolje:                           600 kn

Tribina Sjever Gore:                           600 kn

Tribina Jug (domaći navijači):             600 kn

Idi na 24sata

Komentari 77

  • porsche 08.09.2011.

    tooooo idemooooooo kupio 4 paketa ..........!! ja kupio preko online a prijatelja sam poslao u ZG po jos 2 paketa.....to ce bit ludnica...........!!

  • zlundralo 08.09.2011.

    kojiko isfrustriranih bjednika ovdje ima to je bogu za plakat,kad su kat+rte bile po kunu svi su srali sad kad su za tri utakmice 800,znaći 265 za svaku opet serete ima se para,da ima se uštedjeli smo na one tri po kunu.isuse bože tko sve danas ima pristup internetu.

  • max11 08.09.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare