To je to što me zanima!

Istomin je zaustavio Ćorića u prvom kolu ATP-a u Miamiju

Borna Ćorić nije uspio pobijediti Denisa Istomina iako je, nakon što je gubio drugi set 3-0, stigao prednost Istomina. Da je pobijedio, u drugom kolu išao bi na Andyja Murraya
Vidi originalni članak

Najbolji tinejdžerski tenisač na svijetu Borna Ćorić nije uspio pobjediti Rusa Denisa Istomina i plasirati se u drugi krug ATP-a u Miamiju. Rus, koji igra za uzbekistansku reprezentaciju, bio je bolji nakon dva sata i 47 minuta igre 2-1 u setovima (4-6, 7-5, 7-5).

Bio je ovo drugi međusobni ogled Ćorića i Istomina, a sad obojica imaju po jednu pobjedu. Bolje je hrvatski tenisač otvorio meč i osvojio prvi set 6-4. Istomin je dosta griješio, a Borna je uspio iskoristiti greške i odnijeti prvi set. U drugom je Borna gubio 3-0, uspio se vratiti na 3-3, poveo je i 5-4 pa uspio izgubiti drugi set.

No pad koncentracije i niz grešaka bili su dovoljni za poraz mladog tenisača. Da je pobijedio, u drugom kolu išao bi na Andyja Murraya. No priliku protiv drugog tenisača svijeta imat će Istomin.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • 25.03.2016.

    Koliko je ovaj Borna mutav majko draga...servira za mec i dvije dvostruke..isuse..

  • matejovtc 25.03.2016.

    Mali je vec sada napravio vise nego sto ce svi ovi koji ga pljuju ovdje u zivotu... Zar bi trebao zivjeti ko pop i ne pogledati ni jednu zensku zbog tenisa??? Samo rokaj Borna....

  • hej dude 25.03.2016.

    nikad nisam vidio igrača koji je imao toliko problema s grčevima kao Borna..

Komentiraj...
Vidi sve komentare