To je to što me zanima!

Istra do novog boda: Lokosi nisu iskoristili šansu, debi Pivarića

Izabranici Gorana Tomića na domaćem su terenu stigli do boda nakon što su izgubili prošle dvije utakmice. No, imali su više prilika i bili opasniji pa mogu žaliti što nisu uzeli i sva tri boda (0-0)
Vidi originalni članak

U derbiju začelja Prve HNL Lokomotiva i Istra 1961 su na stadionu u Kranjčevićevoj ulici odigrali bez golova. Tomićeve trupe držale su inicijativu, ali to im je na kraju utakmice donijelo tek - bod (0-0).

Lokomotiva je bolje otvorila utakmica i bila konkretnija momčad na terenu. Međutim, prvo poluvrijeme je završilo bez pogodaka.  Najbolju priliku domaćin je imao u 42. minuti, Karačić je ubacio s desne strane na drugu stativu, gdje je Ćuže pucao preko gola.

Istra je u nastavku susreta zaigrala nešto aktivnije, a najbliže golu gosti su bili u 79. minuti kada je Gržan s lijeve strane pucao pokraj gola. Za Lokomotivu je posljednjih pola sata zaigrao Josip Pivarić koji je stigao iz kijevskog Dinama. Vlasnik svjetskog srebra sa SP-a u Rusiji se tako nakon tri ukrajinske godine vratio u HNL.

Kolo se nastavlja u subotu utakmicama Šibenik - Osijek, te Gorica - Hajduk, dok će u nedjelju snage odmjeriti Varaždin - Dinamo i Rijeka - Slaven Belupo. Na ljestvici vodi Dinamo sa 13 bodova koliko ima i Gorica uz utakmicu više. Hajduk i Osijek imaju po 10 bodova.

Istra i Lokomotiva imaju po pet bodova i začelje su barem privremeno prepustili Slaven Belupu i Šibeniku koji imaju po četiri boda.

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • mate parlov 03.10.2020.

    Istra ancora piu' forte te volemo

  • Ustani bane 02.10.2020.

    Vratio se GOAT kuci u beli zagreb grad

  • Prcko_Vitaminčić 02.10.2020.

    Tatta treba reagirati i poslati par modrih tića na posudbu u Lokomotivu...one od 16 godina...dovoljno da budu ispred narodne pr č ije

Komentiraj...
Vidi sve komentare