To je to što me zanima!

Istra povela 2-0, Lokomotiva je na kraju pobijedila u Zagrebu

PREOKRET Radonjić i Pamić zabili su za Istru u prvih 20 minuta u Kranjčevićevoj ulici protiv Lokomotive. No domaći se vraćaju i na kraju slave rezultatom 4-2...
Vidi originalni članak

U derbiju sredine ljestvice Lokomotiva je nakon preokreta u Kranjčevićevoj ulici pobijedila Istru 4-2. Lokomotiva i Istra kompletirali su 14. kolo HNL-a, a malobrojni navijači u Zagrebu vidjeli su zanimljivu utakmicu pete momčadi lige (Lokomotiva) i sedmog kluba na ljestvici (Istra).

Gosti su nakon 20 minuta vodili 2-0 golovima Dejana Radonjića i Zvonka Pamića. Ali Ante Rukavina je pet minuta prije kraja prvog dijela smanjio prednost Istre. Jan Doležal je početkom drugog dijela zabio za 2-2, a Istra je potom ostala s igračem manje.

U 70. minuti gostujući golman Saša Dreven napravio je penal i dobio crveni karton. Igor Pamić je već napravio sve zamjene pa je na gol stao igrač Istre Ivan Graf. Damir Šovšić bio je siguran s bijele točke i Lokomotiva je preokrenula. Konačnih 4-2 postavio je Marko Kolar golom u sudačkoj nadoknadi.

Lokomotiva je ovom pobjedom skočila na četvrto mjesto.

HNL, 14. kolo:

  • Lokomotiva - Istra 4-2 (Rukavina 40, Doležal 49, Šovšić 73 (p), Kolar 90 +3 / Radonjić 8, Pamić 20)
Idi na 24sata

Komentari 40

  • hadred18 04.11.2014.

    Facebook grupa Nk Istra 1961 briše sve komentare, i banira pojedince čim se spomene namještaljka...... I usput ma nikako nije namješteno slučajno se dogodi tri utakmice zaredom da bude prijelaz ahahaha

  • dr_watson 04.11.2014.

    gledao sam golove , pa ovima branio igrac zadnjih 20 minuta jer Pamic iskorisito sve zamjene i imali su igraca manje

  • kljukica 04.11.2014.

    Pamicu bogme si balvan, a na to i licis.

Komentiraj...
Vidi sve komentare