To je to što me zanima!

Isus Krist i obitelj: Luka Modrić prije ulaska ljubio njihove slike

Luka Modrić je zaliječio ozljedu i ponovno je na terenu. Protiv Atletica je ušao s klupe, a prije nego je zaigrao zabilježen je zanimljiv detalj - hrvatski kapetan je ljubio svoje kostobrane, a ukupno je dao pet poljubaca
Vidi originalni članak

Luka Modrić se vratio na teren. Nije ga bilo još od trećega kola jer se ozlijedio na rujanskom okupljanju hrvatske reprezentacije. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako je Real Madrid bez njega upisao tri pobjede, padali su redom Levante, Sevilla i Osasuna, u gradskom derbiju protiv Atletico Madrida se najbolje vidjelo koliko Luka znači momčadi. I koliko Real s njime na terenu izgleda drugačije.

ATLETICO - REAL 0-0 Nula u derbiju: Luka se vratio, Real je s njim druga momčad...

Utakmica na Wandi Metropolitano je završila 0-0, a Modrić se odmah po ulasku našao u šansi, pripisan mu je 13. Realov pokušaj na utakmici, a ubrzo je bio jedan od kreatora najbolje prilike. Pokazao je ono u čemu su on i Kroos nenadmašivi - prebacivanje strana, u priliku za centaršut su gurnuli Nacha koji je ubacio točno Benzemi na glavu. Čisti gol je sjajnom reakcijom spasio Jan Oblak. 

Prije Modrićevog ulaska na teren kamere su pokazale zanimljiv detalj - hrvatski kapetan je ljubio svoje kostobrane, a ukupno je dao pet poljubaca.

Jedan za suprugu Vanju, potom jedan za svako od njihove djece - malene Emu, Ivana i Sofiju, te na kraju i Isusu Kristu. Jer su oni na fotografiji koju Luka nosi na svakoj utakmici sa sobom, na svojim nogama. Obiteljska fotografija s prošlogodišnje dodjele Zlatne lopte na kojoj je proglašen najboljim igračem svijeta, a na vrhu, kao da ih čuva, lik Isusa Krista.

Idi na 24sata

Komentari 139

  • mentalist1 29.09.2019.

    Za mene subjektivno najbolji veznjak u povijesti, objektivno u top 5 veznjaka ikad.

  • mrTrobec 29.09.2019.

    I taj s takvim mozgom vara državu za porez i lažno svjedoči

  • 29.09.2019.

    Kad sam to sinoć gledao, ma skoro sam povratio?? Toliko patetično da ne povjeruješ? Kao i onaj Rakitić što kad da gol 4,5 puta ljubi prsten, tetovaže i tko zna što?! Zemljaci, zar vam nije neugodno zbog takve samoreklame? Prava ljubav se živi, a ne pokazuje se cijelom svijetu radi samog sebe i svog probitka. Luku su snimile sve kamere i nadam se da mu je "samoljubno" srce na mjestu? Izgleda da nije bez veze godinama igrao sa "Kraljem samoljublja" Ronaldom? Kada vidim koliko pozitivnih komentara (90%) ima ovdje uhvati me strah za budućnost Hrvatske. Ovdje će dovijeka pobjeđivati HDZ (po inteligenciji naroda sudeći)! P.S. samo da Luku ne prebaci pa se pridruži Blanki i pronađe "Njega"?

Komentiraj...
Vidi sve komentare