To je to što me zanima!

ITF Futures McAllen: Ančić preko Srbina lako u 2. kolo

Mario Ančić pobjedom nad srpskim tenisačem Filipom Krajinovićem prošao je u 2. kolo turnira. Splićanin se "zagrijava" za dva masters turnira
Vidi originalni članak

Hrvatski tenisač Mario Ančić, trenutno tek 477. tenisač svijeta, pobijedio je 18-godišnjeg Srbina Filipa Krajinovića 6-1, 6-4 u dvoboju 1. kola na ITF Futuresu u McAllenu, u Texasu. Ančićev trenutni plasman na rang ljestvici je, dakako, posljedica devetomjesečne pauze. Ovo mu je tek četvrti turnir nakon povratka i druga pojedinačna pobjeda. Krajinović trenutno na ATP ljestvici zauzima 351. mjesto, a na ovom turniru, koji se igra na tvrdoj podlozi uz nagradni fond od 15.000 dolara, postavljen je za 4. nositelja. Ančićev sljedeći protivnik bit će pobjednik meča između Gruzijca Basilašvilija i Bugarina Bakalova.
Splićanin se u Texasu zagrijava za dva turnira iz ATM Masters 1000 serije na kojima će nastupiti ovoga mjeseca. Iskoristit će zaštićeni ranking za turnir u Indian Wellsu, dok je za turnir u Miamiju dobio pozivnicu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • neox 21 02.03.2010.

    zbilja se mariu mora skinut kapa..toliko problema i pehova taj je čovik ima, ali ii dalje ima motivaciju da radi ono što voli..mjesto mu je u top 5, to svi znaju,samo da ga zdravlje čuva.mario samo naprid!

  • barcelona fcz 02.03.2010.

    idemo mario sad napravi nesto na mastersima i vrati se gdje i pripadas medu 20,osviji texas

  • Shady 02.03.2010.

    Bravo Mario što se nepredaješ, vjerujemo u tebe, samo naprijed !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare