To je to što me zanima!

Ivan Čupić i službeno novi igrač njemačkog Lowena

Hrvatski rukometni reprezentativac Ivan Čupić od sljedeće će sezone braniti boje njemačkog RN Löwena, stoji na internet stranici tog kluba...
Vidi originalni članak

Hrvatski rukometni reprezentativac i desno krilo Gorenja Ivan Čupić (23) dogovorio je sve s njemačkim bundesligašem Rhein Neckar Löwenom. Ivan je potpisao na tri godine, a ugovor mu počinje vrijediti s prvim danom srpnja mjeseca ove godine.
- Veselim se novom izazovu i igranju u Bundesligi - rekao je najbolji igrač slovenskog Gorenja i najbolje desno krilo posljednjeg SP-a, koje se igralo u Hrvatskoj. RN Löwen je jedan od najbogatijih klubova u Europi, a posljednje tri sezone pokušava složiti veliku momčad pa financije ni u jednom trenutku ne dolaze u pitanje.
- Oduševljen sam što ću imati priliku raditi s takvim igračem. Ivan se sjajno uklapa u naš koncept igre, ima pravi stav i donosi pobjednički mentalitet - oduševljen je novom prinovom trener Ola Lindgren.

OD METKOVIĆA DO RN LÖWENA
Čupić je karijeru započeo u Metkoviću, a potom je branio boje Agram Medveščaka i Octavio Pilotesa prije transfera u Velenje na ljeto 2008. godine. S hrvatskom reprezentacijom je osvojio dvije srebrne medalje na Europskim prvenstvima (2008. u Norveškoj i 2010. u Austriji), te jedno srebro na Svjetskom prvenstvu (u Hrvatskoj 2009.).

Idi na 24sata

Komentari 5

  • razumni...not 26.02.2010.

    napokon da se mako iz gorenja i da moze igrat europske tekme samo mi nije jasno sto su ljudi iz zagreba radili dok ga je lowen uzeo...

  • jure50 26.02.2010.

    bravo čupiću zasluzio si ti to igrama za nasu repku sam napred a da je doso u zagreb igro bi godisnje 10 tekmi

  • torcida-1950- 26.02.2010.

    nekužim ovo od metkovića do loewena,,pa i balić,dominiković,goluža,metličić,kaleb,lacković,sulić su igrali za metković

Komentiraj...
Vidi sve komentare