To je to što me zanima!

Ivan Čupić potrgao križne ligamente, pauza 6 mjeseci

Hrvatski rukometni reprezentativac nezgodno je doskočio na utakmici Gorenja i potrgao ligamente koljena. Za Euro 2010. bi trebao biti spreman
Vidi originalni članak

Najbolje desno krilo Svjetskog rukometnog prvenstva u Hrvatskoj Ivan Čupić pauzirat će šest mjeseci zbog teške ozljede koljena. U utakmici njegova Gorenja s Preventom u petak Ivanu su popucali prednji križni ligamenti koljena.
- Ivan je naš najvažniji igrač i ova sezona za njega je završena. Potrgao je prednje križne ligamente i sljedeći tjedan će morati na operaciju. S terena će izbivati najmanje šest mjeseci. Najprije je ostao bez prsta. Vratio se na parket i bilo ga je prekrasno gledati, a sada je uslijedila nova teška ozljeda - priča za 24ur.com direktor RK Gorenje Velenje Stane Ostrelič.
Ivan Čupić je najbolji strijelac i igrač Gorenja te najbolji strijelac slovenske lige, a na Svjetskom prvenstvu u Hrvatskoj oduševio je cijeli svijet svojim golovima te je izabran za najbolje desno krilo svijeta. Nova teška ozljeda hrvatskog reprezentativca znači da će Čupić propustiti sve kvalifikacijske utakmice za Europsko prvenstvo 2010. Ipak, ohrabruje činjenica da bi trebao biti spreman za završni turnir u Austriji koji se igra od 19. do 31. siječnja 2010. godine. Izbornik Červar tako je u kvalifikacijama ostao bez u posljednje vrijeme neizostavnog i ponajboljeg pojedinca prve sedmorke, a za prvih sedam borit će se Vedran Zrnić i Zlatko Horvat.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • rogogogo 14.04.2009.

    koje sranje...želim ti brz oporavak Ivane!

Komentiraj...
Vidi sve komentare