To je to što me zanima!

Ivan Dodig i Marcelo Melo ušli u polufinale Roland Garrosa...

PAROVI Ivanu Dodigu i Marcelu Melu ovo je treći polufinale na grand slamovima u nizu, i to nakon US Opena prošle godine i Australian Opena početkom ove godine
Vidi originalni članak

Ivan Dodig i Marcelo Melo ušli su među četiri najbolja teniska para na Roland Garrosu. Hrvat i Brazilac izborili su polufinale Grand Slama pobjedom protiv austrijsko-brazilske kombinacije Alexander Peya/Bruno Soares.

Dodig i Melo, koji su treći nositelji, slavili su u dva seta 6-3, 7-6. U prvom setu dvaput su uzimali protivnicima servis, a u drugom su kod 5-4 imali dvije meč-lopte. Na kraju su polufinale izborili nakon tie-breaka.

Za finale igraju protiv boljih iz meča između Nizozemca Jean-Juliena Rojera i Rumunja Horije Tecaua te drugih nositelja, Kanađanina Vaseka Pospišila i Amerikanca Jacka Socka. Dodigu i Melu ovo je treći polufinale na grand slamovima u nizu, nakon US Opena prošle godine i Australian Opena početkom ove godine. 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • cutecroat91 02.06.2015.

    dodig traje. rezultat je kontinuirano tu. to je glavna razlika naspram cilicevih bljeskova na pojedinim turnirama... na stranu razlike parova i singla...

  • marKO 02.06.2015.

    reka sam kad je ispa u prvom kolu da je polufinale parova sigurno, a sad dalje je tesko za reci.

  • hbcro7 01.06.2015.

    Čestitke momcima-sjajan uspjeh,veoma su konstantni.Inače ako 24sata ima rubriku tenis onda bi mogao i pratiti ga.Ništa o mečevima osim naših predstavnika.Serena Williams se izvukla iz mrtvih u dva meča,pa ostali muški mečevi....ništa od svega toga.

Komentiraj...
Vidi sve komentare