To je to što me zanima!

Ivan Dodig prošao u treće kolo parova, dalje idu i Ajla i Martić

Dodig i Melo četvrti su nositelji parova u Australian Openu. U drugom su kolu slavili protiv talijanske kombinacije Bolelli/Fognini. Dalje su prošle i Martić te Tomljanović
Vidi originalni članak

Ivan Dodig i Brazilac Marcelo Melo prošli su u treće kolo parova na Australian Openu. Pobijedili su Melo i Dodig talijanski par Bolelli/Fognini 2-6, 6-1, 6-4.

Dodig i Melo četvrti su nositelji Australian Opena i jedni su od favorita za osvajanje prvog Grand Slama u sezoni. Nakon lošeg prvog seta Dodig i Melo preuzeli su inicijativu i zagospodarili su terenom i Talijanima više nije bilo spasa.

U konkurenciji ženskih parova Petra Martić prošla je u treće kolo u paru s Timeom Babos. Mađarica i Hrvatica lakoćom su pobijedile pete nositeljice, Barty/Dellacqua iz Australije 6-1, 6-3. Dalje je prošla i Ajla Tomljanović u paru s Gajdosovom koje su pobijedile njemačku kombinaciju Beck/Petkovic 6-4, 6-2.

U prvom je kolu parova ispala kombinacije Vekić/Kokkinakis od Goerges/Qureshi 4-6, 4-6. Dalje nije prošla ni Mirjana Lučić-Baroni koja je u paru s Groenefeld izgubila od Bouchard i Duševine 4-6, 5-7. U drugom su kolu ispali Draganja i Pavić koji su izgubili od osmih nositelja Nestora i Zimonjića 5-7, 1-6.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • chelseaMG 18.01.2014.

    ajde bar nešto.

  • SpužvaBobSkockani_2 18.01.2014.

    Uz braću Bryan vjerovatni najbolji par na svijetu!!

  • SKY1 18.01.2014.

    Dečki su stvarno jaki u parovima!

Komentiraj...
Vidi sve komentare