To je to što me zanima!

Ivan je opet pravi! Emotivnom porukom zahvalio se obitelji...

Ovo je najljepše što imam u životu. Hvala ti ljubavi što si mi podarila ove dvije princeze. Zbog vas znam da će sve biti dobro, tata će napraviti sve. Volim te ljubav, napisao je Raketa na svom Instagramu
Vidi originalni članak

U utorak od 20 i 45 na Parku prinčeva sastaju se PSG i Barcelona po deveti put u Ligi prvaka. Francuzi nikad nisu prošli Španjolce, a u posljednje četiri godine u najelitnijem klupskom natjecanju susretali su se čak šest puta!

Starter za 'blaugranu' trebao bi biti naš Ivan Rakitić nakon što je u subotu protiv Alavesa prekrasno zabio u visokoj pobjedi 6-0. Čini se kako veznjak hvata pravu formu pred ključan dio sezone poslije niza turbulencija u prosincu i siječnju.

Sve je prebrodio uz podršku supruge Raquel te njihove dvije kćerkice. Atlhea i Adara gledale su kako njihov tata Ivan zabija Baskima obučene u dres Barcelone s njegovim brojem na leđima.

- Ovo je najljepše što imam u životu. Hvala ti ljubavi što si mi podarila ove dvije princeze. Zbog vas znam da će sve biti dobro, tata će napraviti sve. Volim te ljubavi - napisao je Ivan u objavi na Instagramu.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • komentator__Luka 14.02.2017.

    imam osjećaj da će ga ta mala brutalno opelješit jednog dana

  • sena2 13.02.2017.

    Dosadni ste i Bogu i narodu vise sa tim igracima i Barcelone i Reala!Pa Daj vise odj... s ta dva kluba!!!!!!Koji vam je K...C????????

  • specialone 1 13.02.2017.

    Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Komentiraj...
Vidi sve komentare