To je to što me zanima!

Ivan Jurić postao je pomoćnik treneru Gasperiniju u Interu!

Gasperini je imenovao tri pomoćnika među kojima je i Ivan. Vodio je Crotone od 03.' i Genou. U Crotoneu je 'šefovao' Juriću pa ga sa sobom povukao u Genou i sad Inter
Vidi originalni članak

Ivan Jurić, bivši hrvatski reprezentativac, nakon igračke karijere kreće u trenerske vode. Prva postaja bit će senzacionalna, Jurić će biti pomoćnik Gian Pieru Gasperiniju u milanskom Interu!

Gasperini je novi trener, a imenovao je tri pomoćnika među kojima je i Jurić. Gasperini je vodio Crotone od 2003. i Genou od 2006. godine. U Crotoneu je 'šefovao' Juriću, a onda ga je sa sobom povukao u Genou. Od tuda ta 'ljubav'. Ivana očito iznimno cijeni i ukazao mu je veliku čast. 

Od Hajduka do Genoe pa reprezentacije

Ivan (35) je karijeru počeo u Hajduku u kojem je igrao tri godine, do 1997. Prešao je u Sevillu, a tamo se zadržao do 2001. godine sa sezonom posudbe u Albaceteu. Nakratko se vratio u Šibenik, a onda je upisao oko 150 nastupa za Crotone i 80-ak za Genou. 

Zadnji vezni je za reprezentaciju debitirao 2009. u Bukureštu protiv Rumunjske u prijateljskoj utakmici. Odigrao je još četiri kvalifikacije za 'vatrene', a oprostio se u Zagrebu u pobjedi nad Bjelorusijom.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Neky1986 07.07.2011.

    po meni uz bilica koji ga je i stavio umjesto vukojevica ,najveci krvac sto nismo bili na prvenstvu

  • frenky18 06.07.2011.

    De gledali ste ga par puta u hrvatskom dresu i zaključili da nevalja, odma se vidi da uopće nepratite nogomet jer da ste pratile gledali bi njegove utakmice u genovi i vidjeli bi da jej bio jedan od boljih igrača u timu.A Genova nije klub koji se bori za ostanak, uvjek su iza leđa najboljoj četvorci.

  • j0s1p_ 06.07.2011.

    prema činjenici svi 'veliki' igrači nisu nikakvi treneri (poput maradone..), znači da će jurić biti najbolji trener svih vremena :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare