To je to što me zanima!

Ivan Katalinić: I veći igrači od Eduarda ulazili su u 89. minuti

Klub je nešto drugo od nacionalne vrste i nijedan igrač ne bi smio biti ljutit zbog minutaže. A i veći su igrači od Eduarda ulazili u tom vremenu, tvrdi Ivan Katalinić
Vidi originalni članak

Javno izraženo nezadovoljstvo Eduarda da Silve zbog ulazaka na utakmicama s Turskom u zadnjim minutama dvoboja, kad se praktički "kralo" vrijeme, izaziva podijeljene komentare. Točno je, naime, da Dudu nije bilo tko i da je izbornik Slaven Bilić bio malo taktičniji, ne bi ga uvodio u igru u tim trenucima.

U Istanbulu je, recimo, mogao uvesti Buljata ili Perišića, a u Zagrebu Buljata ili Iličevića, dečke koji bi te dvije-tri minute tzv. garbage timea shvatili drukčije. Ali, stoji i teza da izbornik o svemu odlučuje, pa je Bilić i s određenim ciljem uveo baš Eduarda na obje utakmice, ne razmišljajući o tome je li Dudu na terenu 90, 45, 30 ili tri minute!

- Svakomu igranje za reprezentaciju mora biti čast! A stvar je trenera tko će igrati, koga će i kad zamijeniti. Klub je ipak nešto drugo od nacionalne vrste i nijedan igrač ne bi smio biti ljutit zbog minutaže. A i veći su igrači od Eduarda ulazili u tom vremenu - tvrdi Ivan Katalinić.

Idi na 24sata

Komentari 65

  • libeluli 19.11.2011.

    Sramota sta je Bilić napravio s Eduardom, koji je u dvije minute odigrao tri super lopte i da je imao samo dva suigraca koji su bili za pobjedu to bi se i desilo. Kukavička taktika Bilića, bez izmjene Olića i Mandžukića na poluvremenu ( bas su njih dvojica igrali na starim zaslugama ), nije ni za prolaznu ocjenu a kamoli da se sada dize do nebesa. Pa zar poslije 3:0 u Istambulu odigrati onako "sterilno"....sramota.... Zao mi je sto sada sve to koriste protiv Dudua iako istina nije u super formi ali njemu "nos" za gol nitko ne moze negirati...mozda se trazi samo nacin kako ga "izbaciti" iz repke pa da neki kvazi joker iz bratske ili mamićevske vreće nadje mjesto na Euru. To me podsjeća na stosove Miljanića kad je nekim zvezdasima i partizanovcima pravi mjesta izbacujuci tada igracine Dinama i Hajduka.... Samo će publika to na kraju ocijeniti...sretno Dudu i ne daj se tim pizdunima...

  • rođo rođin1 19.11.2011.

    a ti kahnoliveru,kad si si već dao to ime trebao bi biti bolji poznavalac prilika u bajernu.olić je skoro godinu i pol povrijeđen.perišić je stigao u dortmund koji ima konstantnu ekipu i treba mu još dosta rada i truda da izbori mjesto.možda si mi želio reći da bi ta velika hrvatina dudu imao mjesta u FCB ili BVB?

  • SinišaRadić 19.11.2011.

    Nemoze on shvatiti da je ponos igrati za Hrvatsku kad je on Brazilac. Kraj price!

Komentiraj...
Vidi sve komentare