To je to što me zanima!

Ivan Kelava degradiran: Josip Šimunić novi kapetan Dinama

Biti kapetan Dinama jedna je od najvećih časti u našem nogometu i napravit ću sve, na terenu i izvan njega, kako bih je opravdao, rekao je Joe, novi kapetan Dinama
Vidi originalni članak

Dogodilo se ono što smo pisali i najavljivali, Dinamo ima novog kapetana! Josip Šimunić (34) dobio je traku, a Ivan Kelava degradiran je u dokapetana.

- Oduševljen sam jer je ovo zaista velika čast. Biti kapetan Dinama jedna je od najvećih časti u našem nogometu i napravit ću sve, na terenu i izvan njega, kako bih je opravdao. Imamo jako mladu i talentiranu momčad koja uz puno posla može zaista biti sjajna, bit će užitak pomoći trenerima i voditi ove mladiće - rekao je Šimunić za službenu stranicu kluba.

'Modri' sutra u Turskoj igraju prvu pripremnu utakmicu protiv Elazigspora (16. momčad prve turske lige), a Šimunić će, dakle, debitirati kao kapetan.

- Htjeli smo dodatno nagraditi Josipa koji je zaista fantastičan igrač i veliki radnik, te pravi vođa ove momčadi. Nikako ne bismo htjeli da se ovo protumači kao uzimanje trake Kelavi, jer to nije tako. Joe je najstariji, a imamo jako mladu momčad u kojoj je on vođa na terenu i van njega te smo mu ovom gestom htjeli na neki način i službeno dati dodatnu važnost u svlačionici - zaključio je trener Krunoslav Jurčić za Dinamovu stranicu.

Idi na 24sata

Komentari 69

  • Papi_1 12.01.2013.

    Nisam siguran koliko je to potrebno jer je Kelava cijeli zivot tu ali isto tako niti Jo nije los izbor!!!Mada po meni ak vec nije Kelava onda samo Leko jer mozda i nije dobar igrac kao Jo ali to niti nije potrebno da bi bio kapetan!!!!!

  • KiKii_2 12.01.2013.

    maa kelava je trebo ostat,koliko puta je izvuko dinamo iz sranja,a ovaj jurcic sa on opet glumi,daj mu otkaz odma!!!!!

  • ZoranDrmić 12.01.2013.

    Najbolji izbor. Plus ispravljena velika glupost.

Komentiraj...
Vidi sve komentare