To je to što me zanima!

Ivan Kelava, Ibanez, Tomečak i Sammir dobili prolazne ocjene

As je 12 stranica posvetio Realovoj bajci protiv Dinama. Pozitivne ocjene kod plavih dobili su samo golman Ivan Kelava, Luis Ibanez, Brazilac Sammir i Ivan Tomečak
Vidi originalni članak

Španjolski mediji utakmici Reala i Dinama posvetili ogroman prostor. Koliko im je velika ova 6:2 pobjeda govori podatak da su susretu Bayerna i Villarreala posvetili jednu stranicu, a As je 12 stranica posvetio Realovoj bajci protiv Dinama. Pozitivne ocjene kod plavih dobili su samo Kelava, Ibanez, Sammir i Tomečak. Marca je na naslovnici donijela razočarani pogled Ivana Kelave s nacrtanih 6 golova u mreži.

Na 11 stranica opisuju utakmicu, od plavih su svi dobili ocjenu jedan, osim Kelave i Sammira koji su ocijenjeni dvojkom. Kod Reala maksimalne trojke dobili su Callejon, Ozil, Benzema i Higuain.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • DANNYBOY_1 23.11.2011.

    ...nije baš briljirao ali uz takvu šuplju obranu(Vida krivac za prva 3,uvijek iza svog,unbelivibl) obranio je i par njihovih dobrih udaraca!! Kelava,samo tako nastavi...

  • SpužvaBob 23.11.2011.

    Kolko para toliko i muzike, više njih tište ta naša 2 gola nego nas njihovih 6, pa gore smo prošli protiv Lyona a on neće ići dalje u ligi prvaka.

  • user_123615 23.11.2011.

    sammir dobio prolaznu ocijenu, pa mora da je mamić imo prste i u ovome

Komentiraj...
Vidi sve komentare