To je to što me zanima!

Ivan Kelava: U Španjolskoj ne smijemo živcirati izbornika

Znamo koliko su jaki, ali i njihove slabe strane, a to ćemo demonstrirati na terenu. Ne bi bilo dobro za Ladića da mu 'dižemo' živce, kaže Ivan Kelava
Vidi originalni članak

U isto vrijeme kad je na Pleso došla hrvatska A nogometna reprezentacija, pojavili su se i mali 'vatreni'. Njihov avion leti za Španjolsku gdje će igrati prvi susret dodatnih kvalifikacija za EP. 


- Nesretna je okolnost da unatoč prvom mjestu u skupini moramo igrati doigravanje. Dobro poznajemo protivnika, uz Nizozemsku su najbolji u Europi i moramo se prilagoditi takvom protivniku - rekao je izbornik Dražen Ladić.


Najviše posla na utakmici vjerojatno će imati golman Ivan Kelava.


- Kvalitetna smo momčad i idemo pokazati da smo zasluženo prošli doigravanje. Bit će teška misija, ali vjerujemo da možemo odigrati dobro. Znamo koliko su jaki, ali znamo i neke njihove slabe strane, a to ćemo demonstrirati na terenu. Nadamo se da nećemo 'dizati' živce izborniku jer to ne bi bilo dobro za njega. 


Puno se očekuje od najboljeg našeg U-21 igrača, Perišića.


- Šanse su 50-50 iako samo dobili najtežeg protivnika, to su sjajna imena iz Barcelone, Reala, ali nisu uigrani i ne lete. Samo se ne smijemo prepasti. 


Šime Vrsaljko ove je sezone već igrao sa Španjolcima, protiv Villarreala i nada se istom ishodu, pobjedi. 


- Dodatni je motiv to što ću igrati protiv igrača kakav je Mata iz Valencije. Dat ću svoj maksimum i nadam se dobrom rezultatu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare