To je to što me zanima!

Ivan Klasnić bira: "Killer" pregovarao s Mallorcom

Ivan Klasnić je u srijedu navečer doputovao u Madrid i pregovarao s Mallorcom, koja Englezima prodaje prvoga strijelca Primere Daniela Guizu
Vidi originalni članak

Dok drugi Bilićevi igrači “liječe rane” odmarajući se negdje na Jadranu, Ivan Klasnić nastavlja “turneju” po Europi - nakon što je skočio do Italije, gdje je s menadžerom Markom Naletilićem pregovarao s čelnicima Torina, “killer” je sjeo na zrakoplov za Madrid i stigao tamo preko Zu00FCricha u srijedu navečer, oko 17.30 sati. Kako prenosi španjolska Marca, Klasnića su u Madridu dočekala trojica menadžera - Alexander Camau00F1o, Julio Prieto i Juanma Lopez - te čelni ljudi španjolskog prvoligaša Mallorce i potom ga odveli na večeru u jedan argentinski restoran. Klasnić navodno još nije ništa potpisao, dvoji između Malloorce i Torina, koji mu nudi čak dva milijuna eura na godinu.
Za Klasnića se zapravo zanima pola španjolske lige: još prije dvije godine htjeli su ga Sevilla i Betis, no transfer u Španjolsku tad je propao jer se Ivan razbolio, a sad ga uz Mallorcu navodno žele i Osasuna te Getafe.
Mallorca u Klasniću vidi nasljednika prvog strijelca lige Danija Guize jer on nakon fantastične sezone, u kojoj je zabio 27 prvenstvenih golova i još dva na Euru, gotovo sigurno odlazi. Zasad ima ponude Tottenhama, Portsmoutha i Manchester Cityja te Fenerbahcea, no Mallorca za njega navodno traži čak 15 milijuna eura odštete. Nedavno su Newcastleu prodali još jednu zvijezu, “spidermana” Guttiereza, i sad traže novog napadača svjetske klase.
Nisu Španjolci jedini, Klasnić ima i ponude Wigana te londonskog West Ham Uniteda.

ŠEVČENKO BI RADO U SAMPDORIJU
Kad ga već ne želi Milan, Andrij Ševčenko najradije bi se vratio na Čizmu kao igrač Sampdorije i već je pregovarao s klubom iz Genove, javljaju talijanski mediji.
Problem je cijena, Sampdoria ne može platiti toliku odštetu.

TORRES POČASTIO SUIGRAČE VINOM
Po jednu bocu crnog španjolskog vina poslao je Fernando Torres na dar nekolicini suigrača iz Liverpoola. “El Nino” vino je poslao Stevenu Gerrardu i ostalim Englezima, budući da nisu ni vidjeli Euro.

ARŠAVIN - UMJESTO BARCELONE CHELSEA

Londonski Chelsea uspio je preoteti Andreja Aršavina Barceloni, prenose engleski mediji. Zenit će navodno dobiti oko 18 milijuna eura.

VARGAS - POJAČANJE 'VIOLA'
Peruanac Juan Manuel Vargas dogovorio je transfer iz Catanije u Fiorentinu.

ARAGONES - ODLAZI U TURSKU
Kontroverzni španjolski izbornik potvrdio je da preuzima turski Fenerbahce.

BARRY - NE SMIJE TRENIRATI
Zato što je najavio odlazak u Liverpool, Garethu Barryju ne daju trenirati u Aston Villi.

MALOUDA - TRAMPA S BARCOM
U Chelseaju nisu zadovoljni Maloudom i nude ga Barceloni kao dio trampe za Eto’oa.

ADEBAYOR - MILAN SASVIM ODUSTAO

Htjeli smo ga dovesti, ali ne pada nam na pamet dati 45 milijuna eura za jednog igrača, rekao je Adriano Galliani.



Idi na 24sata

Komentari 2

  • brener 04.07.2008.

    valjda će igrati u prvoj postavi i pokazati što zna!

  • torcida_4ever 03.07.2008.

    ivane nadam se da ces izabrat onaj klub u kojem ce tvoja igra doci do izrazaja...sevcenko je prejak za sampdoriju!

Komentiraj...
Vidi sve komentare