To je to što me zanima!

Ivan Klasnić odbio sudsku nagodbu i 350.000 eura

Na sudskom ročištu u civilnom procesu koji je Ivan Klasnić na sudu u Bremenu poveo protiv Werdera, hrvatski je nogometaš odbio nagodbu
Vidi originalni članak

Iz bremenskog su kluba preko odvjetnika ponudili Klasniću 350.000 eura odštete. Hrvatski je reprezentativac ostao pri ranijem stavu da “nije tužio klub zbog novca, nego zbog principa”, te nije prihvatio ponudu. Ispostavilo se precizno, javljaju njemački izvori, da od Werdera potražuje 1.1 milijun eura odštete zbog neodgovornoga medicinskog tretiranja njegovih problema s bubregom, čime je izgubio godinu dana karijere, ugrozio istu i vlastito zdravlje, te na koncu završio na dvije transplantacije bubrega. Tužene su osobe konkretno službeni liječnik bremenskog kluba dr. Götz Dimanski, te njegova kolegica internistkinja, dr. Manju Guha. Pod predsjedanjem suca Uwea Boysena saslušani su pravni zastupnici obiju strana. Strankama je sudac dao vremena do osmog svibnja za prikupljanje i predaju relevantne dokumentacije. Presuda se može očekivati najranije u roku od godine dana, dakle sljedećeg proljeća.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Trampy 18.04.2009.

    Koliko god sam bio uz tog čovjeka kad se borio za zdravlje, toliko mi se sad gadi. Zar je zaboravio da je i pohlepa grijeh.

  • Bole top 17.04.2009.

    pazi ti frajera malo mu je 350.000eura,on bi milion eura,ma dabogda ne dobio nista,umisljenko jedan bahati

  • slama 17.04.2009.

    super mi je on ali vidi koje odijelo ko ruski svodnik

Komentiraj...
Vidi sve komentare