To je to što me zanima!

Ivan Klasnić predstavljen je u Mainzu: Nisam superzvijezda

Imao sam i druge ponude, ali Mainz mi je ponudio povratak u Bundesligu. Osim toga, sada ću biti blizu kćerki koja živi u Hamburgu, rekao je Ivan na predstavljanju
Vidi originalni članak

Ivan Klasnić trebao je još prošlog četvrtka odraditi prvi trening s novim suigračima u Mainzu. No, zbog trovanja hranom je u tom njemačkom prvoligašu predstavljen s pet dana zakašnjenja...

Iako još uvijek nije potpuno spreman, hrvatski 32-godišnji napadač pojavio se na predstavljanju dobrog raspoloženja, sugeriraju izvještaji iz njemačkih medija.

Nakon što mu je na kraju prošle sezone istekao ugovor s engleskim Boltonom, u kojem je proveo tri sezone, Klasnić je u Manz stigao kao slobodan igrač, bez odštete. Još jednom je nogometaš rođen u Hamburgu objasnio zbog čega se odlučio za taj klub...

- Imao sam i druge ponude, ali Mainz mi je ponudio povratak u Bundesligu. Osim toga, sada ću biti blizu kćerki koja živi u Hamburgu – rekao je Klasnić, koji je karijeru počeo u St. Pauliju, a nakon toga je sedam godina nosio dres Werdera iz Bremena iz kojeg je otišao u francuski Nantes, pa u Bolton.

- Ne želim biti nikakva superzvijezda, već samo jedan od igrača iz velikog kadra momčadi. Želim se uklopiti u momčad i donijeti joj moje iskustvo – dodao je 'Killer''.

Realno je procijenio svoje izglede za nastup u momčadi na subotnjem gostovanju kod Bayerna.

- Još uvijek nisam potpuno spreman, nedostaju mi pripreme s momčadi. Vjerojatno neću biti u početnoj postavi, ali o tome će odlučiti trener.

Činjenica da Mainz, poput Boltona, najčešće igra s jednim napadačem, ga ne smeta.

- Idemo vidjeti koliko dugo će to biti tako – rekao je uz osmijeh.

Na kraju je novinarima objasnio kako transplantacija bubrega 2007. godine nije ostavila većeg utjecaja na njegove izvedbe na terenima u Francuskoj ili Engleskoj.

- Ja sam zdrav. Želim se zabavljati i zabijati golove, želim vas uvjeriti u svoju kvalitetu – zaključio je Klasnić.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • damirel 11.09.2012.

    dobra ti ona gospođa bivša,svaka ti čast

  • Ivan cro_1 11.09.2012.

    Sretno imenjace i nadam se da ces opet zabijati ko nekad!

  • biberrr 11.09.2012.

    Sretno Ivane! Vjerujem da će biti najbolji strijelac Mainza u Bundesligi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare