To je to što me zanima!

Ivan Klasnić za Bild: Bilić je umjetnik motivacije!

Reporteri njemačkog tabloida Bilda potražili su Ivana Klasnića dan nakon poraza Njemačke od Hrvata u drugom kolu B skupine Eura
Vidi originalni članak
Hrvatskog su napadača pitali što misli, zašto je Njemačka igrala tako slabo protiv Hrvatske.
- Očito je to bila vaša taktika, ha, ha... Šalim se. Bilo smo vrlo dobri u obrambenom dijelu. A naprijed smo odradili dobro sve zadaće. Bila je to sasvim zaslužena pobjeda.
Mislite li da će Njemačka na kraju proći u četvrtfinale?
- Sada ste, naravno, u vrlo teškoj situaciji. Ček vas vrlo neugodan svoboj s Austrijancima. Na kraju ćete, barem ja tako mislim, ipak proći.
Radujete li se ponovnom susretu s Njemačkom u polufinalu?
- Nemojmo još gledati tako daleko, najprije se moramo koncentrirati na pobjedu u skupini. Ponosni smo na naše predstave. Čak nas i u hrvatskim novinama slave.
Što možete reći o svom izborniku Slavenu Biliću?
- Slaven je cijelo vrijeme uz aut liniju, stalno ispravlja stvari na terenu. Aktivan je u tom segmentu poput Thomasa Schaafa, mog dosadašnjeg trenera u Werderu. Bilić ima ogromne zasluge za tu pobjedu, izvanredno je postavio igru. Osim toga, on je majstor, umjetnik motivacije.
Kako podnosite činjenicu da sjedite na klupi?
- Razočaran sam što ne igram. Nisam ovdje došao na praznike. No, žestoko se trudim zaslužiti priliku i pokazati za što sam sposoban.
Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare