To je to što me zanima!

Ivan Ljubičić: Krv i kamen su konačno prošlost

Ivan Ljubičić, naš najbolji tenisač, laserskom se operacijom u talijanskom Montecatiniju riješio kamena u mokraćnom mjehuru
Vidi originalni članak

Sretan sam. Mokraća je konačno u redu. Nakon posljednjeg pregleda doktori su ustanovili da tamo više nema krvi, da su svi komadići kamena iz mokraćnog mjehura izašli van, izjavio je Ivan Ljubičić koji je već u Monte Carlu gdje je startao s treninzima uoči nastavka sezone.
Konačno je odahnuo. Napustio je poznate talijanske terme u Montecatiniju, uzeo reket u ruke i počeo s pripremama.
- Danas mi dolazi Salvador Sosa (kondicijski trener) i kreće pakao. Moram biti spreman za Beč kamo putujem u petak. Jedva čekam turnire i utrku za Masters Cup u Šangaju – rekao je Ivan koji je probleme sa kamenjem otkrio u Londonu uoči Davis Cup susreta protiv Britanaca.
Onaj drugi kamen u bubregu, Ivan će maknuti na kraju sezone.
-  Ovaj smo razbili laserom, a sve će biti u redu samo da onaj u bubregu izdrži. Za sada nemam problema s njime i nadam se da će tako i ostati - izjavio je 11. u Utrci za Masters Cup u Šangaju.
Prošle godine, također u listopadu, Ivan nije igrao. Imao je pogoršanu krvnu sliku, a kriva je bila - premorenost. Ove godine “uhvatilo” ga je pak kamenje koje nosi od - proljeća.
- Bez obzira na sve, mislim da imam izgleda da se i po treći put plasiram na Masters Cup. Željan sam tenisa - zaključio je Ivan koji u petak putuje u Beč gdje će braniti dvostruki uzastopni naslov.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • makaii 04.10.2007.

    Kakvi su Hrvati TITANI! I kamenje pišamo... Ima da nas se boje... Drži se LJubo!

  • zelenožuti 03.10.2007.

    ljubo mi te volimo

Komentiraj...
Vidi sve komentare