To je to što me zanima!

Ivan: 'Naporni se rad isplaćuje. Navijači su me sjajno primili...'

Nakon što je zabio gol u visokoj pobjedi Barcelone nad Granadom (6-0), Ivan Rakitić pohvalio je navijače na ovacijama prilikom izlaska s terena. Pohvalio ga je i Enrique
Vidi originalni članak

Ivan Rakitić ponovno je bio jedan od ključnih igrača Barcelone u prvenstvenoj pobjedi. Granada je primila čak šest golova na Camp Nouu, a hrvatski reprezentativac zabio je gol za 2-0, ujedno svoj drugi u dresu katalonskog velikana.

Po izlasku s terena u 58. minuti Raketu su burno pozdravile tribine. Navijači su ga ispratili na nogama.

- Najvažnije je kako vas prime navijači. Hvala im na tome... Došao sam ovdje uživati i raditi, a naporni se rad isplaćuje - rekao je Rakitić pa pomalo neshvatljivo ustvrdio:

- Granada se dobro branila i nije nam bilo lako.

Trener Luis Enrique sačuvao je Ivana za okršaj protiv PSG-a u Ligi prvaka.

- On utjelovljuje sve što želim, igra s velikim žarom i željom. Vidjeli smo da je u Sevilli imao sve što je potrebno da bude važan igrač u našem klubu. Sjajno se prilagodio i nastavio činiti ono što je dotad činio - izjavio je katalonski trener.

Lionel Messi asistirao je Rakitiću i Neymaru koji je zabio hat-trick, a dodao je i dva svoja gola, prešavši tako brojku od 400 golova u profesionalnoj karijeri.

- On želi biti najbolji i obrambeno i napadački. Zašto ga nisam zamijenio da i on dobije ovacije? Razmišljao sam o tome, ali sam htio uživati gledajući ga na terenu. Bilo mi je čudno zamijeniti ga - dodao je Enrique.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • 29.09.2014.

    Rakitić je nevjerojatan u zadnja dva kola....uživam u ovakvim utakmicama...čestitke

  • mali zorro 28.09.2014.

    NIKO,najslabija karika u repki,s takvom nogometnom repkom i ovom generacijom mogli bi čuda napraviti,zar nemamo jednog sposobnog trenera da nešto napravi,sve dupelisci,trebalo bi dovesti nekog stranca za selektora

  • Anchor 28.09.2014.

    Sreca da se Granada "dobro branila" pa je primila samo sesticu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare