To je to što me zanima!

Ivan Perišić odradio svoj prvi trening s njemačkim prvakom

Ivan Perišić odradio je prvi trening s njemačkim prvakom Borussijom Dortmund u čije je redove pristigao ovog ljeta. Trening je bio revijalan, otvoren za novinare
Vidi originalni članak

Borussija Dortmund započela je s treninzima uoči nadolazećih obveza, ali i početka nove sezone. Pod vodstvom trenera Jürgena Kloppa pripreme je započeo i hrvatski reprezentativac. Bio je to njegov prvi trening s klubom i novim suigračima.

Hrvatski ofenzivni veznjak prešao je u Borussiju iz Club Bruggea za odštetu od 5,5 milijuna eura, a u klubu bi trebao ostati pet godina, na koliko je potpisao ugovor.

Uz Perišića, prvi su trening u redovima dortmundskog sastava po prvi put odradili i Ilkay Gündogan, Chris Löwe i Moritz Leitner, igrači koji su poput hrvatskog igrača pristigli u ljetnom prijelaznom roku.

Trening je bio revijalan, otvoren za talevizijske kamere i novinare. Vježbanju u trajanju od sat vremena nisu nazočili njemački reprezentativci Mats Hummels, Marcel Schmelzer i Mario Götze koji će započeti s treninzima tek u nedjelju.

Novu bundesligašku sezonu Borussia otvara 5. kolovoza utakmicom protiv HSV-a, a prethodno će 23. srpnja odigrati utakmicu Njemačkog superkupa protiv Schalkea.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • marlboro 69 29.06.2011.

    tako je! trening otvoren za novinare a vi sliku iz arhive stavljate!?

  • DARK HORSE 29.06.2011.

    Perišić ako se ne desi ozlijeda imat će strašnu karijeru

  • Alfred Jodl 29.06.2011.

    Što je taj momak u životu proživio.Išao sam u školu s njim pa jako dobro znam.I za dusebrižnika i pljuvače ivan nije isao iz hajduka svojom voljom već da nekoga spasi.Sretno kolega!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare