To je to što me zanima!

Ivan Perišić ponovo zabio, Pamiću crveni i ispadanje

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Club Brugge je dobio Toulouse 1-0 golom svoga hrvatskoga napadača i prošao u drugu fazu, a u Pragu Sparta ispala od danskog Kopenhagena
Vidi originalni članak

Toulouse je morao dobiti u gostima kod Club Bruggea, samo i jedino pobjeda vodila je Francuze u drugi krug. Ali nisu imali načina kako do nje doći, Belgijci su dobili utakmicu i zajedno sa Šahtarom otišli u drugi krug. Za pobjedu je pogodio naš mladi reprezentativac Ivan Perišić, zabio je svoj četvrti gol u Europskoj ligi ove sezone. Partizanu u Belgiji dvaput, Toulouseu po jedan u svakoj utakmici. U samoj završnici, u sudačkoj nadoknadi, udarcem u praznu mrežu okončao je lijepu kontru Club Bruggea.
Partizan ipak nije natjecanje u skupini završio bez ijednog boda. Potpuno rasterećeni Šahtar došao je u Beograd bez Darija Srna, a vraća se bez bodova. Jedini gol zabio je Partizanov Senegalac Lamine Diarra, no srpska momčad bila je nešto bolji protivnik tijekom ovih rezultatski nevažnih 90 minuta.
Sparta je u Pragu morala dobiti Kopenhagen kako bi otišla u drugu fazu, no dalje će na koncu - Danci. Već do 54. minute Sparta je gubila 3-0, vladao je potpuni raspad sistema, a nakon sata igre još je i drugi žuti karton dobio naš Manuel Pamić. Kopenhagen je do kraja mirno sačuvao prednost i prošao u šesnaestinu finala skupa s PSV-om, koji je slavio kod Cluja.
U skupini L dvojbi uoči zadnjega kola nije bilo, a tu činjenicu iskoristio je Werder i dobio Athletic u Bilbau s uvjerljivih 3-0. Nacional je svoj nastup u Europi završio s visokih 5-1 protiv bečke Austrije na Madeiri.

SKUPINA J, 6. KOLO
CLUB BRUGGE - TOULOUSE 1-0 (Perišić 90)
PARTIZAN - ŠAHTAR 1-0 (Diarra 6)
LJESTVICA: Šahtar 13, Club Brugge 11, Toulouse 7, Partizan 3.

SKUPINA K, 6. KOLO
SPARTA - KOPENHAGEN 0-3 (N'Doye 22, 30, Gronkjaer 54)
CLUJ - PSV 0-2 (Lazović 19-11m, Amrabat 68)
LJESTVICA: PSV 14, Kopenhagen 10, Sparta 7, Cluj 3.

SKUPINA L, 6. KOLO
ATHLETIC - WERDER 0-3 (Pizarro 13, Naldo 20, Rosenberg 36)
NACIONAL - AUSTRIA 5-1 (Micael 23, 57, Mateus 33, Tomašević 61, Lopes 66 / Schumacher 21)
LJESTVICA: Werder 16, Athletic 10, Nacional 5, Austria 2.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare