To je to što me zanima!

Ivan Rakitić: Bila je ovo ljubav na prvi pogled s Barcelonom

U svom prvom razgovoru za službenu stranicu Barcelone Ivan Rakitić pričao je o teškom odlasku iz Seville, očekivanjima u novoj momčadi i fantastičnim suigračima
Vidi originalni članak

Od samog početka pregovora moj odnos s Barcelonom je odličan, a za igrača je to najvažnije. Samo zadovoljan igrač može davati sve od sebe, a ovo je ljubav na prvi pogled, rekao je Ivan Rakitić u svom prvom razgovoru za službenu stranicu Barcelone.

Ponovio je hrvatski reprezentativac riječi o ponosu s predstavljanja te još jednom rekao koliko mu je u svemu važna podrška obitelji i prijatelja iz Seville.

- Bilo mi je teško napustiti Sevillu. Stekao sam jako dobre prijatelje tamo i supruga me na oproštaju prvi puta vidjela da plačem. No sada kreće nova era i nadam se da ću Barcelonu učiniti boljom.

Važnu ulogu u njegovom dolasku na Camp Nou ima i novi trener Luis Enrique.

- Vjerujte, svima nam je važno što je trener igrao vrhunski nogomet. Napravio je velik posao u Celti, a vidim da ima puno ideja i jedva čekam da počinjemo raditi.

Ponovio je Raketa i zašto je uzeo broj 4 koji su prije njega nosili Fabregas, Koeman, Guardiola...

- Svi znamo tko je bio Guardiola i što je značio u Barceloni. Nadam se da ću biti jednako uspješan kao on, ako ne i uspješniji. Uvijek želim pobijediti.

Jedva čeka da počne trenirati s novim suigračima.

- Ne volim sanjati, nego se potruditi da ostvarim svoje želje. Doista sam motiviran da krenemo trenirati. U momčadi imam jako puno odličnih suigrača i nadam se da ću učiti od njih te im pomoći da ostvare željene rezultate - zaključio je Rakitić.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • bbbdado 04.07.2014.

    Lijepo je to sve skupa rečeno

  • dobro jutro 04.07.2014.

    Dobar klub,dobra para,tesko je ne biti zadovoljan Ne znam za koga navijati u sledecem srazu s Realom

  • It's kišing 04.07.2014.

    Predviđam 7 golova i 13 asistencija u prvoj sezoni... ajmo raketa...

Komentiraj...
Vidi sve komentare