To je to što me zanima!

Ivan Rakitić: "Moji" Kamerunci su opasni, Mbia nikad ne staje

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Moja je uloga u reprezentaciji nešto drugačija nego u klubu, ali nadam se da ću biti jednako dobar. Dat ću sve od sebe. Pun sam pozitivne energije, kaže Ivan Rakitić
Vidi originalni članak

Ivan Rakitić odigrao je sezonu iz snova za Sevillu. Kruna je bila osvajanje Europske lige. Raketa je bio glavni motor momčadi.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Moja je uloga u reprezentaciji nešto drugačija nego u klubu, ali nadam se da ću biti jednako dobar. Dat ću sve od sebe, a nakon klupskih uspjeha pun sam pozitivne energije - rekao je Ivan Rakitić i dodao:

- Velika je čast igrati za reprezentaciju. Mnogi bi voljeli biti na našem mjestu. Zato je na nama da se dobro spremimo i da damo sve od sebe. Želja za uspjehom uistinu je velika. Sada se radi vrlo intenzivno, kako bismo bili pravi za ono što dolazi. Nemamo previše vremena i moramo stisnuti zube.

Raketa poštuje sve protivnike, a zna kako su opasni Kamerunci.

- Matip i Mbia igraju sa mnom. Jako su čvrsti u dvobojima i neugodno je igrati protiv njih. Mbia nikad ne staje, bez obzira na umor, grčeve i bol - kazao je Rakitić, koji ne želi podcijeniti niti jednu reprezentaciju.

- Trebamo dobro otvaranje protiv Brazila. Idemo proći skupinu pa vidjeti što dalje možemo učiniti. Idemo po veliki rezultat.

Vida: U sauni simuliramo Brazil

Uvjeti u Bad Tatzmannsdorfu su izvrsni i na nama je da se dobro spremimo te da budemo pravi protiv Brazila. Imamo i saune u kojima se teže diše, ali kada počne utakmica, tko će više razmišljati o zraku, rekao je Domagoj Vida i dodao:

- Nadam se da će Niko Kovač biti najuspješniji izbornik, što znači da ćemo i mi igrači biti dobri.

Vida tvrdi da je fizički spreman.

- Zaliječio sam problem sa stražnjom ložom. U dogovoru s liječnicima i izbornikom preskočio sam nekoliko dana i sada treniram normalno.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • locoloco 29.05.2014.

    gle! kecman se brani.. uvrijedljiv je.. a ima dugacak jezik prema drugima.....

  • Mthesecond_ It_s ok 28.05.2014.

    Realni Rakitić..Drži loptu čvrsto na zemlji,bez podcjenjivanja..Tako i treba..Vukojević bi mogao ići na instrukcije kod njega..Treba vjerovati,ali treba biti i oprezan..Mnogi već unaprijed upisali tri boda iz te utakmice,a takav ˝pristup˝ bi nam se mogao obiti o glavu..

  • zekica 28.05.2014.

    sviđa mi se naša grupa jer Brazil je Brazil i kao domaćin i jedan od najvećih favorita za prvaka, očekujem da će nam počistit grupu, odnosno pobjediti Meksiko i Kamerun a to nam daje mogućnost da ovisimo isključivo o sebi i našoj igri a Meksiko i Kamerun su reprezentacije koje možemo pobjediti ali su isto tako i dovoljno jaki da nam ne dopuste podcjenjivanje i bilo kakvo opuštanje, nego moramo svaku utakmicu odigrati najbolje koliko možemo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare