To je to što me zanima!

Ivan Rakitić: Nismo vjerovali u finale kad su nam dali treći gol

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Sevilla se plasirala u finale Europske lige golom Mbije u 94. minuti utakmice. Do tada je Valencia imala sve u svojim rukama, velikih 3-0 i plasman na finale u Torinu
Vidi originalni članak

Ne postoje riječi kojima bih opisao sreću. Sada ćemo malo uživati, a onda se moramo pripremiti za finale u Torinu, rekao je Ivan Rakitić nakon dramatičnog plasmana u finale Europske lige.

Valencia je pobijedila u uzvratnoj utakmici polufinala 3-1, no gol vrijedan Sevillinog finala zabio je Stephane Mbia u 94. minuti utakmice. 

- Nevjerojatno, ostali smo bez riječi nakon tog gola. I navijači i mi smo zaslužili plasman u finale.

No nije sve išlo po planu za Sevillu. Valencijin Mathieu je u 69. minuti zabio za 3-0 što je 'šišmiše' vodilo u Torino. A kapetan Seville priznao je u da u tom trenutku nije vjerovao u finale.

- Lagao bih kad bih rekao da nismo mislili da smo ispali kad su nam zabili treći gol. No borili smo se do samog kraja i nagrađeni smo za to - rekao je Rakitić.

U torinskom finalu čekat će ih Benfica kojoj je to drugi uzastopni finale Europske lige.

- Vjerujem da možemo osvojiti naslov, ali znamo da će biti teško. Benfica je iskusna momčad, znaju kako igrati u takvim utakmicama. No kad smo već u finalu, onda želimo i osvojiti naslov - zaključio je Rakitić.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • cassini 02.05.2014.

    ja nisam vjerovao da će on dat gol - i pogodio sam!!!!

  • Goldfinger_1 02.05.2014.

    Samo da svi naši igrači budu tako raspoloženi i za mjesec dana u Brazilu kao što su u europskim ligama. Vjerujem da bi otvorenje moglo biti veoma zanimljivo.

  • sevilla_1 02.05.2014.

    Prolaz protiv betisa,valencije,porta pokazuju karakter seville nikad se ne predaju

Komentiraj...
Vidi sve komentare