To je to što me zanima!

Ivan Rakitić odlazi iz Seville, a zamjena mu je mladi Shaqiri?

Prvi izbor i potencijalna zamjena za Ivana Rakitića u Sevilli je ofenzivni veznjak Bayerna Xherdan Shaqiri (22). Španjolski mediji tvrde da Raketa odlazi iz kluba
Vidi originalni članak

Ivan Rakitić ovog će ljeta definitivno napustiti Sevillu, pišu španjolski mediji. Poznato je da hrvatskog reprezentativca želi pola Europe, međutim ovog puta Španjolci ne pišu o klubu koji želi Raketu, već o scenariju u kojem klub iz Andaluzije traži zamjenu za našeg veznjaka.

A prvi izbor i potencijalna zamjena za Rakitića je ofenzivni veznjak Bayerna Xherdan Shaqiri. 22-godišnji švicarski reprezentativac ove sezone u bavarskom gigantu skuplja minute na kapaljku i nema ništa protiv transfera.

Nedavno je Shaqirijev agent izjavio kako će njegov klijent gotovo sigurno napustiti Bayern te kako samo čeka ljeto za razmatranje ponuda.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • memento 30.04.2014.

    Šteta je za Shaqirija da trune na klupi,on je igračina i trebao bi igrati.

  • MilosrdniAndjeo 29.04.2014.

    Moj zemljak Shaqiri ce mu biti dostojna zamjena. U Bayernu se nije naigrao a paklen je igrac.

  • Asterix7 29.04.2014.

    ko zna sta je pep sebi zacrto u glavi Shaqiria nebi trebali prodavat jedino posudit na godinu dvije pa da zamijeni robena ali onda nema ko mijenjat robena dok je ovaj na posudbi zato velika pogreska bayerna ako se ovo ostvari

Komentiraj...
Vidi sve komentare