To je to što me zanima!

Ivan Rakitić odlazi na Otok? Liverpool nudi 14 milijuna eura

U potrazi za kreativnim veznim igračem 'redsi' su bacili oko na Ivan Rakitića nakon što je povratak Xabija Alonsa ispao iz opcija. Za Raketu nude 14 milijuna eura
Vidi originalni članak

Završetkom sezone u Ligama petice naveliko su počela nagađanja oko odlaska i dolaska igrača, a među njima se pojavilo ime i Ivana Rakitića.

Sevillin veznjak na meti je engleskog premierligaša Liverpoola, koji prema pisanju CaughtOffside, za njega nudi 14 milijuna eura.

'Redsi' ovoga ljeta kreću u potragu za kreativnim veznjakom, koji bi donio živosti u igri, a Rakitićevo ime našlo se u kombinaciji zajedno s Xabijem Alonsom, koji se ne misli vraćati na Anfield.

Nakon što Joe Allen i Nuri Sahin nisu opravdali očekivanja, izbor je pao na hrvatskog reprezentativca, koji je na individualnoj razini imao sjajnu debitantsku sezonu u Sevilli, koja je završila deveta.

Raketa je zabio osam golova i ostvario 10 asistencija, a CaughtOffside napominje da su jedino igrači poput Messija, Ronalda, Inieste, Özila, Fabregasa i Benzeme zabili više.

Već ranije interes za Rakitića pokazao je Lazio.

Idi na 24sata

Komentari 68

  • adrijan79 05.06.2013.

    U potrazi za kreativnim veznim igračem 'redsi' su bacili oko na Ivan Rakitića nakon što je povratak Xabija Alonsa ispao iz opcija. Za Raketu nude 14 milijuna eura. Nepismenost na vrhuncu ili Ivana Rakitića ili Ivan Rakitić

  • MarinŠetka Šele 05.06.2013.

    svaka cast rakiticu i sve najbolje u karijeri ali samo sta dalje od anfielda.pa nije liverpool valjda toliko lud da nastavi sa dovodenjima novih jovanovica,kyrgiakosa,adama i slicnih igraca koji imaju jednu dobru sezonu iza sebe.samo konkretna pojacanja odnosno klase dolaze u obzir.

  • PredragKišurek 04.06.2013.

    ma trebaju uzeti sammira i strinica bolja im opcija od rakete.Platili bi ta dva igraca svaki po 50 000 eura.mamic bi i toliko uzeo jer za sammira nemoze dobiti vise paket jos strinic.

Komentiraj...
Vidi sve komentare