To je to što me zanima!

Ivan Rakitić ponovno briljirao: Raketin osmi gol sezone u ligi

Ivan Rakitić okrunio je sjajnu predstavu protiv Getafea u 18. kolu Primere golom za 3-0. Raketa je ponovno bio sjajan te je pokazao zašto ga žele europski velikani...
Vidi originalni članak

Ivan Rakitić nastavlja s fantastičnim predstavama u dresu Seville. Hrvatski nogometni reprezentativac bio je prvo ime utakmice protiv Getafea u Primeri. Rakitić je zabio treći gol na utakmici u 77. minuti za konačnih 3-0.

Raketa je odlično odradio cijelu utakmicu, povezivao je redove Seville i osmim golom sezone samo je zaokružio sjajnu predstavu protiv Getafea.

Rakitić je još jedanput pokazao zašto će biti jedno od najtraženijih imena u zimskom prijelaznom roku. Rakitićev ugovor sa Sevillom istječe za 18 mjeseci, a europski velikani čekaju. U redu stoje Manchester United, Chelsea, Liverpool i PSG. Posebno bi Rakitića htjeli u Parizu.

- Čast je da me traži Paris Saint-Germain. Uživam gledajući Ibrahimovića, a kako bih tek uživao da zaigram s njim - rekao je Rakitić ekskluzivno za 24sata.

Sevilla se ovom pobjedom izjednačila s Real Sociedadom na petom mjestu lige koji još mora odigrati utakmicu 18. kola. Sevilla i Sociedad imaju 29 osvojenih bodova. 

Primera, 18. kolo:

  • Sevilla - Getafe 3-0 (Vitolo 34, Bacca 55, Rakitić 77)
Idi na 24sata

Komentari 58

  • malimatko 06.01.2014.

    Ma nista drugo nego instant igrac...za repku na mundijalu nece napraviti ma apsolutno nista,a mi ga disemo u nebesa samo zato sto je nas...

  • Bruce_Lee 06.01.2014.

    Nikuda ne idi Ivane! Bolje prvi u selu nego zadnji u gradu!

  • gigicaa4 06.01.2014.

    Možda bi za nas bilo dobro da ostane u Sevilli do ljeta..jer ako prođe u neki veći klub možda se odmah neće snaći,morat će imati neko vrijeme adaptacije na novu sredinu tako da..ali vidjet ćemo i ako prođe u veći klub nemam ništa protiv jer je stvarno vrhunski igrač postao..

Komentiraj...
Vidi sve komentare