To je to što me zanima!

Ivan Rakitić: Uzeo sam Lukin bijeli dres, od lani imam zeleni

Porazgovarali smo o reprezentaciji, a uzeo sam i njegov bijeli dres. Od lani imam zeleni, koji mi je dao u Sevilli, ali ipak je bijela Realova boja, rekao je Ivan Rakitić
Vidi originalni članak

Žao mi je zbog promašenog penala, nemate baš svaki put priliku zabiti hat-trick Realu u Madridu, javio se iz Seville Ivan Rakitić.

Raketa je Realu jedanput zabio iz penala, a jedanput sjajno ljevicom u rašlje, ali je pri drugom penalu promašio cijeli gol.

- Diego Lopez je bio kod nas u Sevilli i odlično ga poznajem. Znao sam da će mijenjati stranu i baš sam gađao - rekao je Raketa i ‘opravdao’ poraz 7-3:

- Kad obrana odigra ovako slabo, nemate se čemu nadati...

Ipak, Rakitić ima velikog razloga za zadovoljstvo. U kratkom je razdoblju zabio na Nou Campu i Bernabeuu, četvrti je strijelac Primere sa sedam golova.

- Neću se hvalisati da serija ne bi prestala. Ima još velikih stadiona u Europi na kojima trebam zabiti - smije se Raketa, koji je nakon utakmice s Realom bio s Lukom Modrićem.

- Kaže da u Realu baš gušta, vole ga, cijene i uživa u svakom trenutku. Porazgovarali smo o reprezentaciji, a uzeo sam i njegov bijeli dres. Od lani imam zeleni, koji mi je dao u Sevilli, ali ipak je bijela Realova boja.

Ronaldo salutirao Blatteru

Idi na 24sata

Komentari 11

  • strmi007 02.11.2013.

    Raketa odlično igra

  • zahira45 02.11.2013.

    Pusti dresove, vježbaj penale. :))

  • DARIJA CRNKOVIĆ 02.11.2013.

    a da pošalješ meni jedan dres ....

Komentiraj...
Vidi sve komentare