To je to što me zanima!

Ivan Rakitić zabio iz penala, Sevilla razbila Real Valladolid

Hrvatski je reprezentativac zabio iz penala u 23. minuti susreta, nakon što je u šesnaestercu gostiju srušen Marin. Sevilla je na kraju slavila uvjerljivo s 4-1...
Vidi originalni članak

Sevilla je nakon šokantnog poraza od Betisa u Europskoj ligi na svom Sanchez Pizjuanu u sklopu 28. kola španjolskog prvenstva pobijedila Real Valladolid visokim rezultatom 4-1.

Domaćine je u vodstvo doveo hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić iz penala u 23. minuti, nakon što je Marin srušen u šesnaestercu gostiju. Nakon tri promašena penala, Rakitić je tako ipak zabio s bijele točke i postigao svoj 11. gol ove sezone. Drugi gol za Sevillu zabio je Gameiro u 41. minuti utakmice.

Za 3-0 Seville zabio je ponovno Gameiro, u 66. minuti iz drugog penala na utakmici, a na visokih 4-0 povisio je Diogo Figueiras u 74. minuti utakmice.

Jedini gol za goste zabio je Javi Guerra u 77. minuti susreta i postavio konačni rezultat 4-1 za Sevillu koja je tako ostala u borbi za Europsku ligu, dok Valladolidu ostaje borba za opstanak u najelitnijem krugu španjolskih klubova.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • prepri43 17.03.2014.

    Pa što ne kažete "penaltik" bre kao nekada Radivoje Marković da vas ceo svet razume?! Jedanajsterac vas izluđuje,najstroža kazna također a da o kaznenom udarcu s 11 metara ne govorimo?!

  • sime juric 17.03.2014.

    Rakitić će uskoro, ako već i nije, postati svjetska klasa.

  • DenisB_1 17.03.2014.

    Rakitić razbio penalskog malera :-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare