To je to što me zanima!

Ivan Rodić se dogovorio s Hajdukom, Vejić razmišlja

Vodstvo Hajduka sve je dogovorilo s napadačem Šibenika Ivanom Rodićem, a Hrvoje Vejić još nije odlučio. Gabriću i Buljatu novi ugovori
Vidi originalni članak

Napadač Šibenika Ivan Rodić trebao bi nakon Marina Tomasova postati novo Hajdukovo pojačanje. Iako u Hajduku to ne žele potvrditi, Rodić je navodno sve dogovorio s čelnicima splitskog kluba i idućih dana trebao bi potpisati za Hajduk. Tako bi napadačka osovina u sljedećoj godini  izgledala Kalinić-Tomasov-Rodić. Plan je naime da Bušić i Bartolović nađu u nadolazećem prijelaznom roku nove klubove, a da Nikola Kalinić ostane na Poljudu barem do ljeta. Osim Tomasova i Rodića na Poljudu se nadaju i dolasku Hrvoja Vejića, koji se još premišlja zbog ponuda iz Rusije. Vejić je slobodan igrač i odštete za njega nema.

GABRIĆU I BULJATU NUDE NOVE UGOVORE
Najvažniji dio prijelaznog roka bit će pregovori s pet igrača kojima na ljeto ističu ugovori. To su Gabrić, Živković, Bušić, Bartolović i Jurica Buljat. Jedino je sigurno da će Gabriću i Buljatu biti ponuđeni novi ugovori, dok će se s ostalom trojicom pokušati pronaći nekakav dogovor. Pregovori su inače zakazani za sljedeći tjedan kad će se doznati i sudbina ove petorice prvotimaca.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • user_18986 11.12.2008.

    živkoviću aj ti lipo ća, sretan ti a mi još sretniji

Komentiraj...
Vidi sve komentare