To je to što me zanima!

Ivan Strinić igrao 90 minuta u porazu, Badelj slavio s klupe

U subotu su odigrane dvije utakmice 23. kola Serie A u kojima su igrali konkurenti za LP, Fiorentina i Napoli. 'Violama' se posrećilo jer su pobijedili, a Napoli izgubio
Vidi originalni članak

Fiorentina je uzela sva tri boda na zahtjevnom gostovanju kod Sassuola i približila se trećeplasiranom Napoliju na četiri boda. Rezime je to subotnjeg programa 23. kola Serie A u kojem su obje utakmice završile rezultatom 3-1.

Fiorentina je kod momčadi Šime Vrsaljka koji nije igrao zbog ozljede povela nakon pola sata igre golom Mohameda Salaha. Dvije minute poslije već je bilo 2-0, Babacar je zabio nakon ubačaja Salaha.

Briljantnu predstavu "viola" upotpunio je treći gol u 62. minuti, drugi za Khoumu Babacara kojemu je asistirao Pizarro. Iako je samo pet minuta poslije Domenico Berardi smanjio na 3-1, Sassuolova povratka nije bilo. Milan Badelj za pobjednike je utakmicu pratio s klupe za pričuve.

Napoli je pokleknuo na Siciliji i tako dopustio Fiorentini da ostane na četiri boda minusa za trećim mjestom. Palermo je velik korak prema pobjedi napravio u prvom poluvremenu nakon kojeg je imao prednost 2-0. Zabijali su Achraf Lazaar i Franco Vázquez.

Strijelac Vázquez u 65. minuti postao je asistent Luci Rigoniju za visokih 3-0 Palerma, a do kraja je Manolo Gabbiadini mogao zabiti tek počasni gol za 3-1 u 82. minuti. Ivan Strinić odigrao je cijelu utakmicu na lijevom boku nebeskoplavih, a Mato Jajalo ušao u 86. za Palermo.

Serie A, 23. kolo

  • Sassuolo - Fiorentina 1-3
  • Palermo - Napoli 3-1
Idi na 24sata

Komentari 10

  • El Tractor 15.02.2015.

    Napoli je imao priliku "zapapriti" Romi (biti će ih još sigurno), ali neočekivano su posrnuli.. čestitke Palermu jer su dobra klapa, pogotovo se ističe mali Dybala kojeg će Zamparini dobro unovčiti kao nekoć Pastorea.

  • Sly_theKing 15.02.2015.

    u dvjema akcijama iz koji su izronili golovi, strinic je bio predriblan..

  • Kringe 15.02.2015.

    bolji je bio Palermo , zasluzena pobjeda , Strinic se uklopio u to sivilo sinoc . Prvi gol je sokiro Napoli , iako je izgledalo da je totalno kikso golman , takvi udarci su tesko za skinut kad odskoci .

Komentiraj...
Vidi sve komentare