To je to što me zanima!

Ivan Sunara uoči Splita: Mi smo u špilu i imamo adute

Doigravanje za košarkaškog prvaka Hrvatske počinje na jugu - na splitskim Gripama u subotu gostuje Cibona, a u zadarskim Jazinama Zagreb
Vidi originalni članak

Kako se sezona bliži kraju, odavno izgovorene riječi Ivana Sunare polako dobivaju na težini.
- Vjerujem da ćemo osvojiti naslov - uporno je “trubio” trener Cibone i nakon najgorih izdanja svoje momčadi. Posljednjih tjedana na “slagalici” pod Tornjem uistinu se počela pokazivati konkretna slika.
- Osvojiti naslov nam je izazov. Draž je što može biti samo jedan pobjednik. Mi smo u špilu i imamo dobre adute - kartaškim je rječnikom rekao Sunara dan uoči prve polufinalne utakmice sa Splitom, a dan nakon što su igračima počele sjedati zakašnjele plaće, zbog kojih su u ponedjeljak štrajkali.
- Nakon dugo vremena smo kompletni i to nam daje nadu. Mirnoća, koncentracija i detalji bit će vrlo bitni. Psihologija ovakvih utakmica je posebna - najavio je Sunara, a s tim se slaže i Slobodan Subotić:
- Šanse su 50-50. Mi smo dvaput dobili u Ligi za prvaka i prevladali kompleks velikih utakmica, ali Cibona je jaka i iskusna, zna igrati ovakve utakmice.
Zato je Zadar jasan favorit protiv Zagreba, koji je u zadnjem kolu porazom od Cibone ostao bez trećeg mjesta.
- Taj nam je poraz teško pao. Sad igračima dižemo psihološko stanje u normalu i pokušat ćemo izvući maksimum - rekao je trener “mrava” Željko Pavličević.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare