To je to što me zanima!

Ivana Brkljačić prebila je menadžera Blanke Vlašić

Udarila me šakom u glavu i potom nastavila tući kao boksačica, rekao je menadžer Blanke Vlašić, kojeg je pretukla bivša kladivašica Ivana Brkljačić
Vidi originalni članak

Na mitingu Slobodne Dalmacije u Splitu, sadašnja direktorica zagrebačkog Grand prix mitinga, Ivana Brkljačić, fizički je napala menadžera Blanke Vlašić, Austrijanca Haralda Edletzbergera.
- Nisam mogao vjerovati. Razgovarali smo za stolom, istina, prepirali se, a onda se ustala i udarila me šakom kao boksačica te me nastavila tući - rekao je Harald za Slobodnu Dalmaciju.
Edletzberger i Brkljačić sastali su se kako bi raščistili račune sa zagrebačkog mitinga. Edletzberger se žalio zbog, po njemu neprofesionalnog načina, na koji ga je Brkljačićka ‘skinula’ s mitinga i postavila menadžera, koji ju je pratio tijekom njezine karijere, Daniela Wessfeldta. Šokirani Austrijanac nakon splitskog incidenta ipak nije pozvao policiju.
- Mnogi su me odgovarali od toga da pozovem policiju, ponajviše zbog samog mitinga te sam odustao od toga. Da budem iskren, nisam htio raditi skandal zbog Blanke - kazao je Harald.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • sb-ustanik 22.02.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • trrtrrt 22.02.2010.

    Nije ga trebala lupit sakom mogla je samo prdnut u njega i to bi ga pokosilo

  • skolic3 22.02.2010.

    Ovo joj stvarno nije trebalo,pa ko neka seljančura s vašara se ponijela. Vjerovatno ga nije mogla riječima uvjerit pa je prešla na šake,ccccc,e moja Ivana....nadam se da si se postidjela

Komentiraj...
Vidi sve komentare