To je to što me zanima!

Ivana Brkljačić: San mi je propao u samo tri hica...

Iako su je neki vidjeli kao jednu od kandidatkinja za medalju, hrvatska kladivašica je razočarala u kvalifikacijama i ostala bez finala OI-a
Vidi originalni članak

Moj cilj je finale. Možete misliti kako ću razočarana biti ako taj cilj ne uspijem ostvariti, rekla je Ivana Brkljačić u najavi kvalifikacija u bacanju kladiva. Kako se osjeća ne znamo, ali znamo da je bacila 68.38 metara i ništa od finala...
- Prvi hitac je ručkom pogodio zaštitnu ogradu, što mi je odnijelo minimalno tri metra. Drugi je završio u "kavezu", a u trećem sam išla na sigurno - analizirala je nakon kvalifikacija Ivana. Njeno kladivo nije završilo gdje je ona željela i razočaranje je veliko.
- Ne želim sada tražiti nekakva opravdanja, ali ovo je bio moj san. A kada ti san ovisi o tri hica, nije lako. No što je, tu je. Da je sve bilo samo pitanje rada i žrtve, malo tko bi bio bolji od mene. No očito nije tako - govorila je Ivana Brkljačić, koja sada ima novu želju:
- Moram dokazati da u meni ima još sportskog srca i privesti sezonu kraju na najbolji mogući način - završila je Ivana, koju su neki vidjeli i s medaljom oko vrata.

GRABUŠIĆ I GAVRILOVIĆ BEZ FINALA
Nisu se u atletskim kvalifikacijama iskazali ni Jurica Grabušić ni Sanja Gavrilović. Naša bacačica kladiva bacila je 60.55 metara i osvojila 45. mjesto od 50 natjecateljica. Grabušić je 110 metara prepone trčao 14.18 i osvojio 39. mjesto od 43 trkača.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • god of war 18.08.2008.

    wow!! koliko ti je trebalo to da shavtiš..odi ti,smršavi i počni se manekenstvom bavit,jer si preljepa jebote....

Komentiraj...
Vidi sve komentare