To je to što me zanima!

Ivanišević: Ma, daj mi to pivo da ti zabijem jedan as

Legende John McEnroe i naš Goran Ivanišević odigrali su povijesnu ekshibiciju ispred Kneževog dvora za dječji odjel Opće bolnice u Dubrovniku
Vidi originalni članak

Možete li nekako pomaknuti ovu crkvu. Ne mogu servirati. Oprosti mi Bože na tome, povikao je John McEnroe tijekom ekshibicije ispred Kneževog dvora u Dubrovniku u kojoj je na kraju slavio Goran Ivanišević 6-3, 4-6, 10-6.
U replikama starih dubrovačkih brodova, svaki u svojoj, doputovali su sat vremena prije meča u gradsku luku. U pratnjih počasne garde stigli su do Kneževog dvora gdje su se zagrijali za ekshibiciju čiji prihod je namjenjen dječjem odjelu dubrovačke bolnice.. A kada je konačno startalo nije nedostajalo „vatre“...
- Auttt? Što si ti slijep? Naravno da si slijep. Evo skinut ću ti naočale i vidjet ćeš opet normalno - našalio se bivši trostruki pobjednik Wimbledona sa linijskim sucem.
Nekoliko minuta poslije Goran mu se izvinuo.
- Oprosti na ovome! - rekao je Zec i opalio mu as.
McEnroe se poslije žalio na loptice na su prebrze.
- Ne valjaju ti? Alo vi tamo, stižu loptice - povikao je Goran radnicima na crkvi i bacio im tri loptice.
U trenutku dok je John servirao zvonila su crkvena zvona.
- Bože, što li sam ti zgriješio! - zavapio je Amerikanac.
Nakon što je izgubio prvi set sve se češće čulo navijanje za Johna, posebice od njegove supruge Patti Smith.
- Daj mi to pivo! - uzeo je John malu „žuju“ jednom čovjeku u gledalištu i potom zabio as.
To se nije svidjelo Goranu te je i on tražio pivo. I on je zabio as. Poslije meča su se izgrlili i pozdravili s publikom.
- Na svakom koraku ovdje se osjeća povijest. Bilo je predivno biti dio ovoga - rekao je John koji će sve do nedjelje ostati u Dubrovniku.



JOHN: NIKAD NEĆEŠ OSVOJITI WIMBLEDON; GORAN: NEMAŠ POJMA O KOMENTIRANJU
Legendarni John McEnroe rekao je Ivaniševiću da nikada neće stići do naslova u Wimbledonu. I bio je u krivu. Posebno je to zasmetalo Gorana jer mu je Amerikanac bio uzor, zbog njega je i počeo igrati tenis. Zec mu nije ostao dužan i odvatio mu da je najgori teniski komentator. Ratnu sjekiru zakopali su poslije Goranova osvajanja All Englanda 2001. i to već na US Openu iste godine. Odnos im je do danas ostao super što svjedoči i Johnov dolazak u Hrvatsku.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • wwww 08.07.2010.

    Turistička reklama za Dubrovnik,ma ne za 10 već za 100 i ovo postavljanje teniskog terena između ovih zidina,fenomenalan potez.Možda ovo bude poticaj za teniski jaki turnir u Dubrovniku gdje bi došli najbolji tenisači svijeta...

  • Z.a.c 08.07.2010.

    Patricia Lee \"Patti\" Smith (born December 30, 1946) - Patty Smyth (born June 26, 1957, New York). ova druga je prava ;) mlađa je,lijepša i ima ime koje se vama očito ne sviđa :D Patty,Patty,Patty :))))

  • ale orde 08.07.2010.

    E svaka cast Hrvati, to mi bas zvuci i svetski i sa šlifom!

Komentiraj...
Vidi sve komentare