To je to što me zanima!

Ivanišević: Na Mastersu ću navijati za Andya Murrayja

Andy Murray još nije osvojio Grand Slam, ali zbog toga nemam lošije mišljenje o njemu. Jako mu je blizu već neko vrijeme, rekao je Goran Ivanišević
Vidi originalni članak

Gorana Ivaniševića, proslavljenog hrvatskog tenisača, uvijek su "ljubili" na Otoku, te su mu u vrijeme igračke karijere, ali i nakon nje, pridavali mnogo pažnje. Voljeli su ga "otočki mikrofoni" jer je na terenu bio 'divlji, iskren i zabavan', vole ga jer neizmjerno cijeni i prati premierligaški nogomet i tamošnji klub West Bromwich, a možda ga dodatno zavole i nakon posljednje izjave.
- Za meč Rogera Federera uvijek vrijedi kupiti ulaznicu, no ja ću navijati za drugog čovjeka na ATP finalu, za Andyja Murrayja - rekao je Ivanišević uoči početka završnog turnira godine u nedjelju, gdje igra osam najboljih svjetskih tenisača.
- Murray još nije osvojio Grand Slam turnir, ali zbog toga nemam lošije mišljenje o njemu. Jako mu je blizu već neko vrijeme, a i njegove godine ukazuju na to da ima dovoljno praznog prostora ispred sebe. Prije ili kasnije će osvojiti Grand Slam, odavno je dokazao veliku kvalitetu. Trebaju mu pobjede na jakim turnirima kao što je ovaj završni i mislim da može ostvariti taj uspjeh - priznao je hrvatski tenisač koji je više od jednog desetljeća čekao svoj prvi i jedini Grand Slam naslov u karijeri i dočekao ga na "svetom mjestu", u Wimbledonu 2001. godine.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare