To je to što me zanima!

Ivanišević optužio Argentinca: Del Potro glumi da je ozlijeđen

Nakon što je Del Potro pobijedio njegova tenisača, Raonića, Goran Ivanišević optužio ga je da glumi ozljedu te dodao da je u tome pravi majstor
Vidi originalni članak

Argentinac Juan Martin del Potro u odličnoj je formi, nanizao je 15 pojedinačnih pobjeda, osvojio dva turnira (Acapulco, Indian Wells) i na dobrom je putu u Miamiju gdje je u četvrtfinalu pobijedio Miloša Raonića 5-7, 7-6, 7-6. A Raonićev trener Goran Ivanišević u razgovoru nakon meča nije štedio Argentinca.

- Del Potro glumi da je ozlijeđen. Hoda polako. Majstor je u tome. Isto to je napravio i na Indian Wellsu također protiv Miloša - rekao je legendarni hrvatski tenisač.

U Indian Wellsu Del Potro je dobio Raonića u polufinalu nakon čega je u finalu slavio protiv Federera 2-1 u setovima. Jučerašnji meč u Miamiju trajao je gotovo tri sata, a Del Potro je već u prvom setu, koji je izgubio, zatražio pomoć liječnika zbog bolova u leđima. Kasnije je objasnio kako je imao bolove u cijelom tijelu.

- Nisam znao ni što da kažem liječniku jer me toliko toga boljelo, nisam mu mogao niti objasniti što mi je. Fizički sam bio na rubu - rekao je Argentinac.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • blokirani_lovac 30.03.2018.

    Sta je problem? Jel to mozda varanje ? Gledaj sebe i igraj svoju igru...... razbij protivnika ako si bolji i kraj price !!!

  • 30.03.2018.

    Zna i Marin kako je to (ZG Arena finale DC), možda je omiljen od ovih izvan kruga Federer, Nadal, ali lukavac je to. I nije mu "ozlijeđena" lijeva ruka ništa pretjerano lošija nego prije onih silnih operacija. Eh da, svi napadali Rogera nakon finala IW, a po meni se "nježni div" više ponio kao uvrijeđena frajla, a ne najveći Švicarac...

  • 30.03.2018.

    u pravu je sa ovom izjavom, nije delpi prvi put da se sluzi tom taktikom

Komentiraj...
Vidi sve komentare