To je to što me zanima!

Ivaniševićev sin kao tata nekad: Pomeo je konkurenciju u Rijeci!

Mlađi Ivanišević razvija se odličnim tempom i njegove igre obećavaju. Talent je tu, onaj teniski "šmek" također, i ako se sve posloži kroz koju godinu bi ga mogli gledati i na ATP turnirima
Vidi originalni članak

Dan ranije slavio je u parovima s Larom Šerić. A zatim su i Emanuel Ivanišević (15) i Lara sredili suparnike u pojedinačnoj konkurenciji Kvarner Junior Opena za potpuno hrvatsko slavlje u Rijeci!

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ivanišević je u završnom dvoboju svladao Talijana Francesca Dressena rezultatom 6-4, 6-2 te nakon odličnih rezultata u hrvatskoj reprezentaciji nastavio sa sjajnim igrama.

- Emanuel stvarno podsjeća na tatu Gorana, ima veliku energiju na terenu. Ima jako dobar servis, visok je i dobro igra voleje. Po tome je sličan ocu, pokupio je tu pozitivnu energiju. Ali puno je mirniji na terenu, ljutnje ili razbijanja reketa nema - rekao nam je kapetan i zamjenik izbornika Damjan Peterlin (27) u veljači.

Mlađi Ivanišević razvija se odličnim tempom i njegove igre obećavaju. Talent je tu, onaj teniski "šmek" također, i ako se sve posloži kroz koju godinu bi ga mogli gledati i na ATP turnirima.

Lara Šerić bila je prejaka za Ruskinju Kseniju Ručkinu. Slavila je s uvjerljivih 6-3, 7-5.

Za oboje naših predstavnika ovo je bio treći naslov na Tennis Europe turnirima, no itekako poseban jer je bio premijerni u pojedinačnoj konkurenciji.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 09.04.2023.

    Još ako bude imao narav na oca TOP!!!!

  • rabbit 09.04.2023.

    Malo sam razočaran. Nigdje članka kako je Livaja proslavio Uskrs...

Komentiraj...
Vidi sve komentare