To je to što me zanima!

Ivanković: Nije gotovo, ali ovo je lijepa prednost

Ne može se reći da je prvenstvo gotovo, jer ima još puno kola do kraja, ali osam bodova je velika i lijepa razlika, rekao je Ivanković nakon pobjede
Vidi originalni članak

'Oćemo pobjedu, "orilo se" s južne tribine gdje je stajalo pedesetak gostujućih navijača. Samo minutu prije toga Mandžukić se prikrao Milardoviću s leđa uzeo mu loptu i zabio svoj treći, a Dinamov šesti gol. Nakon pljuske u Donjecku Dinamo se iskalio na nemoćnim Vinkovčanima. Već nakon četiri kola Dinamo ispred Hajduka ima osam bodova prednosti.
- Ne može se reći da je prvenstvo gotovo, jer ima još puno kola do kraja, ali osam bodova je velika i lijepa razlika u odnosu na našeg najvećeg konkurenta - rekao je Branko Ivanković, koji vjeruje kako će mu ova pobjeda vratiti dobro raspoloženje u svlačionicu. Priče da je izgubio autoritet nije želio komentirati.
- To znaju oni koji su to pisali. Imaju bolji uvid u svlačionicu od mene - dodao je Ivanković.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • zlundralo 18.08.2008.

    a kaj nam to vrijedi možemo imati i sto bodova pred drugoplasiranim kad u europi smo vreća za nabijanje.....hebeš takav nogomet

  • willcraft 18.08.2008.

    dinamo bi malo trebao pogledati kako igra slaven belupo jer oni su trenutno najbolja ekipa u HNL -u snjima ce se boriti za prvo mjesto uvjeren sam da slaven nece izgubiti ni u splitu!!!!a vec je poznato da u koprivnicu svi idu samo po lopte u mrezu nikako po bodove dugo niko nije slavio u koprivnici a i nece skoro!!! napred slaven!!!!!

  • brener 18.08.2008.

    ja iskreno sumnjam da će hajduk biti drugi!ništa nisu pokazali!jedine gostujuće pobjede imati će kod šibenika i zadra u šibeniku, a to je ionako već dogovoreno!to svi znaju!

Komentiraj...
Vidi sve komentare